Povezane vesti
Niški Radnički igra protiv OFK Beograda u Zaječaru
Južne vesti pre 1 dan
Nakon remija sa Crvenom zvezdom i pobede u Kupu, fudbaleri Radničkog igraju u ponedeljak, 3. novembra meč 14. kola Superlige sa OFK Beogradom na novom stadionu u Zaječaru. Šef stručnog štaba kluba sa „Čaira“ Tomislav Sivić kaže da njegovi igrači moraju… »
Radnički protiv OFK Beograda u 14. kolu Superlige: Sivić i Stanivuković veruju u pozitivan rezultat
Glas juga pre 1 dan
„Da budem iskren kao i uvek, svaki polazak na put kod mene stvara jednu dozu nelagodnosti zato što prethodni rezultati nalažu da to tako bude. Naravno da je ovoga puta ta doza i pojačana jer gostujemo odličnoj ekipi OFK Beograda, koja je četvrta na… »
Sivić pred OFK: "Svako putovanje stvara nelagodu u meni..."
Sportske.net pre 1 dan
Fudbalski klub Radnički igraće protiv OFK Beograda u okviru 14. kola Super lige Srbije. Nišlije put Zaječara, gde OFK Beograd igra kao domaćin, putuju motivisani nakon pobede u Kupu nad Slobodom. Sa druge strane njihov naredni rival zaustavljen je u… »
Radnički protiv OFK Beograd u okviru 14. kola Superlige Srbije
Niške vesti pre 1 dan
Sa druge strane njihov naredni rival zaustavljen je u istoj rundi takmičenja. O narednom protivniku, koji je u vrhu tabele, strateg Nišlija Tomislav Sivić govorio je u superlativu. „Da budem iskren kao i uvek, svaki polazak na put kod mene stvara jednu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mašinerija zla“ provocira Dijanu Hrku, sa razglasa u „ćacilendu“ trešti muzika: Studenti koji pešače poslali važnu poruku
Nova pre 16 minutajoš 51 povezana
Od Banovine do policije: Protestna kolona građana u Novom Sadu ostavila krvave šake kao znak protesta
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 25 povezanih
Sudije i tužioci traže od Ustavnog suda hitnu ocenu ustavnosti Zakona o Generalštabu
Nedeljnik pre 4 satijoš 39 povezanih
Psihoterapeut: Muzika koju puštaju iz "Ćacilenda" Dijani Hrki je tortura i produkt perverznog uma
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 88 povezanih
VJT u Beogradu saopštilo zbog čega je uhapšen Vladimir Štimac
Politika pre 12 minutajoš 29 povezanih