Povezane vesti

Halid bešlić je poslednji duet snimio sa njom! Pevačica sada otkrila sve detalje: To je bila želja njenog partnera: Nažalost…

Halid bešlić je poslednji duet snimio sa njom! Pevačica sada otkrila sve detalje: To je bila želja njenog partnera: Nažalost…

Kurir pre 16 sati
Pevačica Ana Bekuta podelila je emotivnu ispovest o pesmi "Zagrli me", koju je 2021. godine snimila sa nedavno preminulim Halidom Bešlićem. Kako ističe, ovaj duet zauzima posebno mesto u njenom srcu, jer je upravo njen pokojni partner, Milutin Mrkonjić… »
"Nije uspeo da čuje pesmu": Ova pevačica je poslednja snimila duet sa Halidom Bešlićem, njene reči teraju suze na oči

"Nije uspeo da čuje pesmu": Ova pevačica je poslednja snimila duet sa Halidom Bešlićem, njene reči teraju suze na oči

Blic pre 17 sati
Pevačica Ana Bekuta otvorila je srce i podelila priču o pesmi "Zagrli me", koju je snimila sa legendarnim Halidom Bešlićem. Ovaj duet, objavljen 2021. godine, nosi duboko emotivno značenje za Bekutu, jer je bio ispunjenje želje njenog pokojnog partnera… »
"To mu je bila želja, ali nije stigao da je čuje": Ova pevačica je poslednja snimila duet sa Halidom Bešlićem

"To mu je bila želja, ali nije stigao da je čuje": Ova pevačica je poslednja snimila duet sa Halidom Bešlićem

Mondo pre 16 sati
Pevačica Ana Bekuta otvorila je dušu i ispričala priču o emotivnom duetu "Zagrli me", koji je snimila sa legendarnim Halidom Bešlićem. Ova pesma, objavljena 2021. godine, za Bekutu ima posebno značenje jer je predstavljala ispunjenje želje njenog… »
"Preminuo je, nije uspeo..." Ana Bekuta slomljena, ovo nikada nije prežalila

"Preminuo je, nije uspeo..." Ana Bekuta slomljena, ovo nikada nije prežalila

Alo pre 17 sati
Bekuta ovo i danas teško podnosi. Ana Bekuta je progovorila o pesmi "Zagrli me" koju je snimila sa pokojnim kolegom Halidom Bešlićem. Pesma joj, kako kaže, zauzima posebno mesto u srcu jer je velika želja njenog partnera Milutina Mrkonjića bila da je… »

Vesti dana »