Повезане вести

Фолкерка згрожена након скандала на Цецином наступу: Без длаке на језику јавно рекла свој став о њој

Фолкерка згрожена након скандала на Цецином наступу: Без длаке на језику јавно рекла свој став о њој

Мондо пре 31 дана
Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић одржала је прексиноћ концерт у Велесу, у Северној Македонији, пред око 5.000 обожавалаца у спортској дворани Гемиџи. Током наступа, неко из публике пружио је Цеци бугарску заставу, којом се… »
Зорана Мићановић пружила Цеци подршку након ситуације у Велесу: "Људи једва чекају да се нешто деси..."

Зорана Мићановић пружила Цеци подршку након ситуације у Велесу: "Људи једва чекају да се нешто деси..."

Телеграф пре 30 дана
Певачица Зорана Мићановић убедљиво је једна од најтраженијих певачица на домаћој јавној сцени, а ми смо је срелина београдском аеродрому "Никола Тесла" по повратку са још једног успешног наступа. Том приликом разговарали смо са… »
"Увек сам ту за њу!" Марина Висковић о Цеци и ситуацији која се десила у Велесу, па поменула и Анастасију

"Увек сам ту за њу!" Марина Висковић о Цеци и ситуацији која се десила у Велесу, па поменула и Анастасију

Телеграф пре 31 дана
Марина Висковић слетела је данас у поподневним часовима на београдски аеродром "Никола Тесла". Певачица је имала успешан наступ у Подгорици, а за Црну Гору је, како каже, везују посебне емоције. Пред окупљеним медијима сумирала… »
"Жао ми је породице" Ћана о Вујадину и о непријатној ситуацији Цеце на концерту у Велесу: "Није она крива..."

"Жао ми је породице" Ћана о Вујадину и о непријатној ситуацији Цеце на концерту у Велесу: "Није она крива..."

Телеграф пре 31 дана
Певачица Станојка Митровић Ћана, позната по наступима широм земље и иностранства, затекли смо је на београдском аеродрому "Никола Тесла" док се враћала са једног наступа. Ћана је открила да је током путовања остала без кофера… »

Вести дана »