Povezane vesti
Folkerka zgrožena nakon skandala na Cecinom nastupu: Bez dlake na jeziku javno rekla svoj stav o njoj
Mondo 02.11.2025
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je preksinoć koncert u Velesu, u Severnoj Makedoniji, pred oko 5.000 obožavalaca u sportskoj dvorani Gemidži. Tokom nastupa, neko iz publike pružio je Ceci bugarsku zastavu, kojom se ona ogrnula.Ovaj gest… »
Zorana Mićanović pružila Ceci podršku nakon situacije u Velesu: "Ljudi jedva čekaju da se nešto desi..."
Telegraf 02.11.2025
Pevačica Zorana Mićanović ubedljivo je jedna od najtraženijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a mi smo je srelina beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" po povratku sa još jednog uspešnog nastupa. Tom prilikom razgovarali smo sa njom o aktuelnim temama… »
"Uvek sam tu za nju!" Marina Visković o Ceci i situaciji koja se desila u Velesu, pa pomenula i Anastasiju
Telegraf 02.11.2025
Marina Visković sletela je danas u popodnevnim časovima na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Pevačica je imala uspešan nastup u Podgorici, a za Crnu Goru je, kako kaže, vezuju posebne emocije. Pred okupljenim medijima sumirala je utiske sa nastupa, a… »
"Žao mi je porodice" Ćana o Vujadinu i o neprijatnoj situaciji Cece na koncertu u Velesu: "Nije ona kriva..."
Telegraf 02.11.2025
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana, poznata po nastupima širom zemlje i inostranstva, zatekli smo je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dok se vraćala sa jednog nastupa. Ćana je otkrila da je tokom putovanja ostala bez kofera. - Na svu sreću ne… »
Vesti dana »
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 4 minutajoš 6 povezanih
Srpska lista saopštila rezultate izbora na Kosovu: "Osvojili smo svih 10 mandata predviđenih za Srbe u Skupštini u Prištini"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Ovo je novi kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 33 minutajoš 1 povezana
"Bitka polova": Nik Kirjos pobedio Arinu Sabalenku u egzibicionom teniskom meču
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana