Povezane vesti
Keba povređen, ruka mu u zavojima Pred kamerama priznao ko ga je napao!
Alo pre 17 sati
Evo o čemu se radi. Pevač Dragan Kojić Keba sleteo je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" danas u popodnevnim časovima, gde ga je dočekala supruga Olja. Odmah su se srdačno pozdravili i poljubili, a ono što su svi odmah primetili jeste da je Keba imao… »
Keba u zavojima Pevača ujeo pas na putovanju, čim je došao pao u zagrljaj supruzu - Pljušte poljupci nasred aerodroma
Kurir pre 18 sati
Pevač Dragan Kojić Keba sleteo je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", gde ga je dočekala supruga Olja Kojić. Srdačni zagrljaji i poljupci između supružnika odmah su privukli pažnju okupljenih, ali svi su primetili i zavoj na ruci pevača. Na pitanje… »
Kebu Ujeo pas, zavoj na ruci: Pevač ređa peh za pehom: Žena došla po njega, on se zakucao glavom u auto (video)
Blic pre 22 sata
Folk pevač Dragan Kojić Keba stigao je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" gde ga je sačekala supruga Olja. Keba je došao vidno raspoložen sa puta, a na prstu je imao uvijen zavoj, te nam je otkrio šta mu se dogodilo. "Ujeo me pas, zaigrao sam se sa… »
Kebu izujedao pas, pevač se pojavio u zavojima: Potom doživeo još jedan peh
Telegraf pre 22 sata
Pevač Dragan Kojić Keba sleteo je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" danas u popodnevnim časovima, gde ga je dočekala supruga Olja. Oni su se srdačno pozdravili i poljubili, a ono što su svi odmah primetili jeste da je Keba imao zavoj na ruci, pa su… »
Vesti dana »
Student koji pešači iz Novog Sada: Mnoge majke su nas usput grlile i govorile nam da se saosećaju sa Dijanom Hrkom
Danas pre 3 satajoš 52 povezane
Hrka odgovorila Vučeviću: Slagao me je da će krivci biti u zatvoru
Novi magazin pre 6 minutajoš 50 povezanih
Studenti u blokadi o Generalštabu: Vlast želi da zaradi na zaboravu kulturnog nasleđa
Novi magazin pre 16 minutajoš 30 povezanih
Hrka odgovorila Vučeviću: Slagao me je da će krivci biti u zatvoru
Beta pre 47 minutajoš 31 povezana
Dekani za Euronews Srbija: Kakvo je stanje na fakultetima na početku akademske godine
Euronews pre 17 minutajoš 30 povezanih