Povezane vesti
Rekao sam, daćemo im četiri! Predsednik Vojvodine nije iznenađen velikim trijumfom nad Zvezdom!
Kurir pre 1 dan
Ne stišavaju se reakcije nakon spektakularne pobede Vojvodine nad Crvenom zvezdom od 3:2 u Superligi Srbije. Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić je tim povodom podsetio na izjavu koju je dao 2022. godine. "Tad je to zbunilo javnost i mnogima bilo… »
Zbiljić o pobedi protiv Zvezde: "Rekao sam, daćemo četiri"
B92 pre 1 dan
Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić govorio je o pobedi protiv Crvene zvezde, ali i o ambicijama koje klub ima u ovoj sezoni. Klub iz Novog Sada posle preokreta savladao je ekipu Crvene zvezde sa 3:2, a Dragoljub Zbiljić je tim povodom podsetio na… »
Vesti dana »
Student koji pešači iz Novog Sada: Mnoge majke su nas usput grlile i govorile nam da se saosećaju sa Dijanom Hrkom
Danas pre 7 satijoš 50 povezanih
„Ono sinoć je bilo novo iživljavanje nad žrtvama“: Opozicija priča šta je videla u nedelju uveče ispred „ćacilenda“
Nova pre 59 minutajoš 81 povezana
Sudije i tužioci pozvali Ustavni sud da oceni ustavnost posebnog zakona o zgradama Generalštaba
Novi magazin pre 3 satajoš 36 povezanih
Premijer Macut: Ponosan sam što je danas zvanično počela nova akademska godina u Srbiji
Novi magazin pre 19 minutajoš 35 povezanih