Повезане вести
"Говорила ми је да то никада не урадим": Милан Милошевић сместио мајку у дом
Мондо пре 27 дана
Водитељ Елите Милан Милошевић поделио је емотивну исповест о тешком периоду кроз који пролази због здравственог стања своје мајке, која је недавно изашла из болнице након чак 236 дана. Како је открио, морао је да донесе тешку… »
Милан милошевић мајку морао да смести у дом! Водитељ донео најтежу одлуку: Сама је тако хтела, сваког дана сам код ње
Курир пре 27 дана
Мајка Милана Милошевића недавно је изашла из болнице у којој је провела 236 дана. Водитељ "Елите" јој је редовно одлазио у посету, а сада је открио да је морао да је смести у дом за стара лица што му тешко пада. Ипак, ту одлуку… »
"Говорила ми је да то никада не урадим, али треба јој нега 24 сата" Милан Милошевић сместио мајку у дом: "Сваки дан сам код…
Ало пре 27 дана
Одлука је била њена, а Милан се слаже са њом да је то најбоља опција. Мајка Милана Милошевића недавно је изашла из болнице, где је провела чак 236 дана, а водитељ ју је редовно посећивао. Међутим, након изласка из болнице… »
Милан Милошевић сместио мајку у дом, одлука је тешко пала: "Треба јој нега 24 сата, сама је..."
Телеграф пре 27 дана
Мајка Милана Милошевића недавно је изашла из болнице, где је провела чак 236 дана, а водитељ "Елите" редовно јој је одлазио у посету. Ипак, како је сада открио, морао је да је смести у дом за стара лица, што му веома тешко пада… »
Вести дана »
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 37 минутајош 93 повезане
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са сунчаним интервалима и променама у температури
Наслови.аи пре 37 минутајош 28 повезаних
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против Босне у квалификацијама за СП
Радио сто плус пре 1 сатјош 30 повезаних
Вучић: Убијте ме, не разумем логику САД-а у вези санкцијама НИС-у, не верујем да ће добити лиценцу
Нова пре 27 минутајош 14 повезаних
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
Јужне вести пре 27 минутајош 17 повезаних