Povezane vesti
Rajt: Testiranje nuk.oružja koje traži Tramp neće uključivati eksplozije atomske bombe
Euronews 02.11.2025
Ministar energetike Sjedinjenih Američkih Država Kris Rajt izjavio je danas da očekuje da testiranje nuklearnog oružja koje traži američki predsednik Donald Tramp zasad neće uključivati stvarne eksplozije atomske bombe. "Mislim da su testovi o kojima… »
Američki ministar: Testiranje nuklearnog oružja koje Tramp traži neće uključivati eksplozije atomske bombe, za sada
NIN 02.11.2025
Ministar energetike Sjedinjenih Američkih Država Kris Rajt izjavio je danas da očekuje da testiranje nuklearnog oružja koje traži američki predsednik Donald Tramp zasad neće uključivati stvarne eksplozije atomske bombe. "Mislim da su testovi o kojima… »
Rajt: Testiranje koje traži Tramp neće uključivati eksplozije atomske bombe
Politika 02.11.2025
Ministar Kris Rajt izjavio je da očekuje da testiranje nuklearnog oružja neće uključivati stvarne eksplozije. VAŠINGTON – Ministar energetike Sjedinjenih Američkih Država Kris Rajt izjavio je danas da očekuje da testiranje nuklearnog oružja koje traži… »
Američki ministar: Testiranje nuklearnog oružja koje traži Tramp neće uključivati eksplozije atomske bombe
Večernje novosti 02.11.2025
MINISTAR energetike Sjedinjenih Američkih Država Kris Rajt izjavio je danas da očekuje da testiranje nuklearnog oružja koje traži američki predsednik Donald Tramp zasad neće uključivati stvarne eksplozije atomske bombe. Foto: Profimedia -Mislim da su… »
Tramp naredio testiranje nuklearnog oružja, ministar otkrio da li to uključuje i atomsku bombu
Telegraf 02.11.2025
Tramp predlaže nuklearne testove – šta to znači
Danas 02.11.2025
Donald Tramp najavljuje povratak nuklearnih testova u SAD – analitičari upozoravaju da bi to moglo da pokrene novu trku u atomskom naoružanju. Prošlo je 33 godine otkako su Sjedinjene Američke Države poslednji put testirale nuklearno oružje uz… »
Vesti dana »
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
Radio 021 pre 7 satijoš 28 povezanih
"Možda ćemo morati da obaramo ruske avione": Predsednik NATO države zapretio Moskvi da će preduzeti ozbiljnije akcije
Kurir pre 1 satjoš 51 povezana
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 3 satajoš 34 povezane
Vošin hladan tuš za Zvezdu, Njegoš utišao Marakanu i pogurao Partizan ka vrhu!
Sportske.net pre 3 satajoš 37 povezanih