Povezane vesti
Rajt: Testiranje nuk.oružja koje traži Tramp neće uključivati eksplozije atomske bombe
Euronews pre 9 sati
Ministar energetike Sjedinjenih Američkih Država Kris Rajt izjavio je danas da očekuje da testiranje nuklearnog oružja koje traži američki predsednik Donald Tramp zasad neće uključivati stvarne eksplozije atomske bombe. "Mislim da su testovi o kojima… »
Američki ministar: Testiranje nuklearnog oružja koje Tramp traži neće uključivati eksplozije atomske bombe, za sada
NIN pre 12 sati
Ministar energetike Sjedinjenih Američkih Država Kris Rajt izjavio je danas da očekuje da testiranje nuklearnog oružja koje traži američki predsednik Donald Tramp zasad neće uključivati stvarne eksplozije atomske bombe. "Mislim da su testovi o kojima… »
Rajt: Testiranje koje traži Tramp neće uključivati eksplozije atomske bombe
Politika pre 12 sati
Ministar Kris Rajt izjavio je da očekuje da testiranje nuklearnog oružja neće uključivati stvarne eksplozije. VAŠINGTON – Ministar energetike Sjedinjenih Američkih Država Kris Rajt izjavio je danas da očekuje da testiranje nuklearnog oružja koje traži… »
Tramp naredio testiranje nuklearnog oružja, ministar otkrio da li to uključuje i atomsku bombu
Telegraf pre 12 sati
Američki ministar: Testiranje nuklearnog oružja koje traži Tramp neće uključivati eksplozije atomske bombe
Večernje novosti pre 12 sati
MINISTAR energetike Sjedinjenih Američkih Država Kris Rajt izjavio je danas da očekuje da testiranje nuklearnog oružja koje traži američki predsednik Donald Tramp zasad neće uključivati stvarne eksplozije atomske bombe. Foto: Profimedia -Mislim da su… »
Tramp predlaže nuklearne testove – šta to znači
Danas pre 21 sat
Donald Tramp najavljuje povratak nuklearnih testova u SAD – analitičari upozoravaju da bi to moglo da pokrene novu trku u atomskom naoružanju. Prošlo je 33 godine otkako su Sjedinjene Američke Države poslednji put testirale nuklearno oružje uz… »
Vesti dana »
Dijana Hrka nastavlja štrajk glađu ispred Skupštine, ispred „Ćacilenda“ danas mirno
Nedeljnik pre 29 minutajoš 75 povezanih
Novi bilans zemljotresa u Avganistanu: Poginulo najmanje 20 osoba, povređeno 320
Radio sto plus pre 3 minutajoš 15 povezanih