Povezane vesti
Sistem „Pronađi me“ uskoro na Viberu: Informacije o nestaloj deci stizaće preko društvenih mreža
Serbian News Media 03.11.2025
Unapređenje rada sistema „Pronađi me“ očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže „Vajber“. Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se… »
Unapređenje sistema „Pronađi me”: Informacije o nestanku dece dobijaćemo i putem Vajbera
Sputnik 03.11.2025
Sistem „Pronađi me” uskoro će dobiti unapređenu verziju, tako što će informacije o nestanku deteta građani dobijati i putem Vajbera, potvrdio je Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Prema njegovim rečima, nadležni organi naše… »
Sistem „Pronađi me” biće unapređen
Politika 03.11.2025
O nestanku deteta prilikom aktivacije sistema građani će dobijati informacije i putem „vajbera”. Unapređenje rada sistema „Pronađi me” očekuje se uskoro, potvrdio je za naš list direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić. Prema njegovim… »
Jurić: Informacije o nestanku dece uskoro i na Vajberu
N1 Info 03.11.2025
Unapređenje rada sistema "Pronađi me" očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže "Vajber". Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se… »
Jurić: Informacije o nestanku dece uskoro i na Vajberu
Danas 03.11.2025
Unapređenje rada sistema „Pronađi me“ očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže Vajber. Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se nadležni… »
Jurić: Informacije o nestanu dece uskoro bi trebalo da budu i na Vajberu
Novi magazin 03.11.2025
Unapređenje rada sistema "Pronađi me" očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže "Vajber". Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se… »
Vesti dana »
Vučić poziva zemlje Zapadnog Balkana da zajedno uđu u EU, Crnogorci kažu – čekamo vas tamo
Vreme pre 1 satjoš 18 povezanih
Ujutru maglovito, tokom dana sunčano sa temperaturom do 16 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 14 povezanih
Hitna pomoć: Tri osobe teško povređene u četiri saobraćajne nezgode sinoć u Beogradu
NIN pre 26 minutajoš 14 povezanih