Povezane vesti
Sistem „Pronađi me“ uskoro na Viberu: Informacije o nestaloj deci stizaće preko društvenih mreža
Serbian News Media 03.11.2025
Unapređenje rada sistema „Pronađi me“ očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže „Vajber“. Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se… »
Unapređenje sistema „Pronađi me”: Informacije o nestanku dece dobijaćemo i putem Vajbera
Sputnik 03.11.2025
Sistem „Pronađi me” uskoro će dobiti unapređenu verziju, tako što će informacije o nestanku deteta građani dobijati i putem Vajbera, potvrdio je Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Prema njegovim rečima, nadležni organi naše… »
Sistem „Pronađi me” biće unapređen
Politika 03.11.2025
O nestanku deteta prilikom aktivacije sistema građani će dobijati informacije i putem „vajbera”. Unapređenje rada sistema „Pronađi me” očekuje se uskoro, potvrdio je za naš list direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić. Prema njegovim… »
Jurić: Informacije o nestanku dece uskoro i na Vajberu
N1 Info 03.11.2025
Unapređenje rada sistema "Pronađi me" očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže "Vajber". Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se… »
Jurić: Informacije o nestanku dece uskoro i na Vajberu
Danas 03.11.2025
Unapređenje rada sistema „Pronađi me“ očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže Vajber. Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se nadležni… »
Vesti dana »
Amerikanci su ovo dugo čekali! Šelton može da uradi nešto što čekaju 23 godine
Večernje novosti pre 1 satjoš 25 povezanih
Stiglo osveženje: danas niže temperature, na planinama oko 20 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 17 povezanih
Putin: Raspoređivanje evropskih snaga u Ukrajini predstavljao bi rat protiv Rusije
N1 Info pre 21 minutajoš 12 povezanih
Većina stranaka se izjasnila da li će učestvovati na izborima ili podržava Studentsku listu
Nedeljnik pre 56 minutajoš 15 povezanih
Akademski plenum: Politička odgovornost za napad na Sinanija na vlastima
Nedeljnik pre 51 minutajoš 7 povezanih