Povezane vesti

Sistem „Pronađi me“ uskoro na Viberu: Informacije o nestaloj deci stizaće preko društvenih mreža

Sistem „Pronađi me“ uskoro na Viberu: Informacije o nestaloj deci stizaće preko društvenih mreža

Serbian News Media 03.11.2025
Unapređenje rada sistema „Pronađi me“ očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže „Vajber“. Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se… »
Unapređenje sistema „Pronađi me”: Informacije o nestanku dece dobijaćemo i putem Vajbera

Unapređenje sistema „Pronađi me”: Informacije o nestanku dece dobijaćemo i putem Vajbera

Sputnik 03.11.2025
Sistem „Pronađi me” uskoro će dobiti unapređenu verziju, tako što će informacije o nestanku deteta građani dobijati i putem Vajbera, potvrdio je Igor Jurić, direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu. Prema njegovim rečima, nadležni organi naše… »
Sistem „Pronađi me” biće unapređen

Sistem „Pronađi me” biće unapređen

Politika 03.11.2025
O nestanku deteta prilikom aktivacije sistema građani će dobijati informacije i putem „vajbera”. Unapređenje rada sistema „Pronađi me” očekuje se uskoro, potvrdio je za naš list direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić. Prema njegovim… »
Jurić: Informacije o nestanku dece uskoro i na Vajberu

N1 Info 03.11.2025
Unapređenje rada sistema "Pronađi me" očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže "Vajber". Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se… »

Danas 03.11.2025
Unapređenje rada sistema „Pronađi me“ očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže Vajber. Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se nadležni… »
Jurić: Informacije o nestanu dece uskoro bi trebalo da budu i na Vajberu

Jurić: Informacije o nestanu dece uskoro bi trebalo da budu i na Vajberu

Novi magazin 03.11.2025
Unapređenje rada sistema "Pronađi me" očekuje se uskoro, tako da informacije o nestanku dece građani dobijaju i preko društvene mreže "Vajber". Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić rekao je za današnji list Politika, da će se… »

Vesti dana »