Povezane vesti

Stanija roni suze pred kamerama zbog Asmina: Razočarana se vraća u Ameriku: Nemam godine za bacanje, vreme mi je za porodicu

Stanija roni suze pred kamerama zbog Asmina: Razočarana se vraća u Ameriku: Nemam godine za bacanje, vreme mi je za porodicu

Kurir pre 19 sati
Stanija Dobrojević se rasplakala gostujuću u emisiji zbog njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića, te je priznala da je razočarana njegovim ponašanjem u rijalitiju. - Bila sam spremna na najgoru opciju, spremna na sve. Toliko mi se daleko čini, a ima dva… »
Stanija se rasplakala u emisiji zbog Asmina: Presekla, odlazi u Ameriku, priznala da je najviše volela ovog bivšeg

Stanija se rasplakala u emisiji zbog Asmina: Presekla, odlazi u Ameriku, priznala da je najviše volela ovog bivšeg

Mondo pre 19 sati
Stanija Dobrojević mesecima unazad je u žiži javnosti zbog turbulentnog odnosa sa učesnikom "Elite 9", Asminom Durdžićem. Više puta su raskidali i mirili se, a njihov odnos bio je na ispitu od kako je on odlučio da uđe u rijaliti. Međutim, činilo se da… »
Stanija u suzama zbog Asmina Durdžića Napušta Srbiju, spomenula i Aneli: "Pokušače na sve načine da je vrati"

Stanija u suzama zbog Asmina Durdžića Napušta Srbiju, spomenula i Aneli: "Pokušače na sve načine da je vrati"

Alo pre 20 sati
Smatra da Durdžić najviše voli sebe, a u njegove emocije prema bivšoj nije sigurna. Stanija Dobrojević se rasplakala zbog bivšeg dečka Asmina Durdžića i priznala da je razočarana njegovim ponašanjem u Zadruzi 9 Eliti, ali i otkrila da uskoro odlazi u… »
Stanija u suzama zbog Asmina: Donela odluku, ide u Ameriku "Nemam godine za bacanje, vreme mi je za porodicu"

Stanija u suzama zbog Asmina: Donela odluku, ide u Ameriku "Nemam godine za bacanje, vreme mi je za porodicu"

Telegraf pre 20 sati
Stanija Dobrojević otkako je njen partner Asmin Durdžić ušao u Elitu ima vrlo komplikovan odnos sa njim i svako malo doživljava iznenađenja zbog njegovog ponašanja. Starleta se ovaj put rasplakala zbog njega te je priznala da je razočarana njegovim… »

Vesti dana »