Povezane vesti

Zoran Vasiljević emotivan posle pobede nad novosađanima: "Ja sam istorija Vojvodine – pobedio sam, ali toliko je volim..."

Zoran Vasiljević emotivan posle pobede nad novosađanima: "Ja sam istorija Vojvodine – pobedio sam, ali toliko je volim..."

Dnevnik pre 17 sati
Zoran Vasiljević, trener IMT-a, imao je emotivno izlaganje nakon pobede njegovog tima nad Vojvodinom (3:1) u 14. kolu Superlige Srbije. Novosađani su nakon pobede nad Zvezdom u derbiju počele da veruju i u osvajanje titule, ali ih je njihov čovek spustio… »
"Ja sam istorija Vojvodine - pobedio sam, ali toliko je volim..."

"Ja sam istorija Vojvodine - pobedio sam, ali toliko je volim..."

B92 pre 18 sati
Zoran Vasiljević, trener IMT-a, imao je emotivno izlaganje nakon pobede njegovog tima nad Vojvodinom (3:1) u 14. kolu Superlige Srbije. "Lale" su nakon pobede nad Zvezdom u derbiju počele da veruju i u osvajanje titule, ali ih je njihov čovek spustio na… »
Režirao veliku pobedu u Novom Sadu: "Imam dosije od dva metra, ja sam istorija Vojvodine"

Režirao veliku pobedu u Novom Sadu: "Imam dosije od dva metra, ja sam istorija Vojvodine"

Sportske.net pre 20 sati
Trener fudbalera IMT-a Zoran Vasiljević održao je vrlo emotivnu konferenciju za novinare nakon što je njegova ekipa u nedelju savladala Vojvodinu na "Karađorđu" 1:3. Nakon što je Vojvodina savladala Crvenu zvezdu u četvrtak 3:2, bilo je teško pomisliti… »
Srušio Novosađane, pa poručio: Ja sam istorija Vojvodine!

Srušio Novosađane, pa poručio: Ja sam istorija Vojvodine!

Sport klub pre 21 sat
Zanimljiva konferencija za novinare posle meča u Novom Sadu, u kojem je IMT slavio protiv Vojvodine. Jedno od brojnih iznenađenja u prošlom kolu Super lige Srbije kreirao je IMT, koji je slavio pobedu protiv Vovjvodine u Novom Sadu (3:1). Novosađani su… »

Vesti dana »