Повезане вести
Зоран Васиљевић емотиван после победе над новосађанима: "Ја сам историја Војводине – победио сам, али толико је волим..."
Дневник 03.11.2025
Зоран Васиљевић, тренер ИМТ-а, имао је емотивно излагање након победе његовог тима над Војводином (3:1) у 14. колу Суперлиге Србије. Новосађани су након победе над Звездом у дербију почеле да верују и у освајање титуле, али… »
"Ја сам историја Војводине - победио сам, али толико је волим..."
Б92 03.11.2025
Зоран Васиљевић, тренер ИМТ-а, имао је емотивно излагање након победе његовог тима над Војводином (3:1) у 14. колу Суперлиге Србије. "Лале" су након победе над Звездом у дербију почеле да верују и у освајање титуле, али их је… »
Режирао велику победу у Новом Саду: "Имам досије од два метра, ја сам историја Војводине"
Спортске.нет 03.11.2025
Тренер фудбалера ИМТ-а Зоран Васиљевић одржао је врло емотивну конференцију за новинаре након што је његова екипа у недељу савладала Војводину на "Карађорђу" 1:3. Након што је Војводина савладала Црвену звезду у четвртак 3:2… »
Срушио Новосађане, па поручио: Ја сам историја Војводине!
Спорт клуб 03.11.2025
Занимљива конференција за новинаре после меча у Новом Саду, у којем је ИМТ славио против Војводине. Једно од бројних изненађења у прошлом колу Супер лиге Србије креирао је ИМТ, који је славио победу против Вовјводине у Новом… »
Вести дана »
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана