Povezane vesti

Ispovest jedinog preživelog iz avionske nesreće Er Indije: "Najsrećniji sam čovek, ali i patim"

Ispovest jedinog preživelog iz avionske nesreće Er Indije: "Najsrećniji sam čovek, ali i patim"

Euronews pre 12 sati
Jedini preživeli avionske nesreće Air Indije, u kojoj je poginulo 241 putnik i član posade, Višvaš Kumar Rameš, kaže da se oseća kao „najsrećniji čovek na svetu“, ali da svakodnevno fizički i mentalno pati. Izlazak iz olupine leta za London u Ahmejtabadu… »
Ispovest jedinog putnika Er Indije koji je preživeo nesreću: "Samo želim da budem sam"

Ispovest jedinog putnika Er Indije koji je preživeo nesreću: "Samo želim da budem sam"

NIN pre 13 sati
Od 242 osobe u avionu Er Indije, samo je Višvaš Kumar Rameš (39) preživeo tragičnu nesreću koja se dogodila u junu ove godine. U nesreći je, poginulo i 19 osoba koje su bile na zemli. Jedini preživeli izjavio je da se oseća kao najsrećniji čovek na… »
Potresna ispovest jedinog preživelog u padu aviona: "Prevario sam smrt, ali sam sve izgubio"

Potresna ispovest jedinog preživelog u padu aviona: "Prevario sam smrt, ali sam sve izgubio"

Mondo pre 15 sati
U pozadini dim i olupina, prizor je katastrofalan, a onda odjednom, sa naizgled samo površinskim povredama, došetao je Višvaškumar Rameš, jedini preživeli u padu "Boinga 787" koji se srušio nedugo nakon poletanja. U kobnom padu aviona Er Indije koji je… »
Potresna ispovest jedinog čoveka koji je preživeo pad Boinga: Trauma ga slomila, na pitanje o sinu gleda u pod

Potresna ispovest jedinog čoveka koji je preživeo pad Boinga: Trauma ga slomila, na pitanje o sinu gleda u pod

Telegraf pre 18 sati
Šta sledi za jedinog preživelog? Jedini preživeli putnik iz nesreće aviona kompanije Air India rekao je da ga je trauma "slomila". Let Air India 171 srušio se 12. juna, neposredno nakon poletanja iz Ahmedabada u indijskoj saveznoj državi Gudžarat, kada… »

Vesti dana »