Povezane vesti
"Išao sam kod psihologa" Srpski pevač (29) se razveo pa se ponovo oženio - sad priznaje: Isidora nije rasturačica brakova
Kurir 03.11.2025
Pevač Aleksa Perović (29) u aprilu ove godine oženio se Isidorom, samo nekoliko meseci nakon što se u tajnosti razveo. Aleksa je sada otvoreno govorio o razvodu, a kako kaže, najteže mu je bilo da deci sapšti tu odluku. - Najteže mi je bilo da objasnim… »
"Išao sam kod psihologa, Najteže mi je bilo da objasnim deci" Pevač se razveo, dobio treće dete sa drugom suprugom, a sada…
Alo 03.11.2025
Sada je otvoreno govorio o razvodu, a kako kaže, najteže mu je bilo da deci sapšti tu odluku. Pevač Aleksa Perović (29) u aprilu ove godine oženio se Isidorom, samo nekoliko meseci nakon što se u tajnosti razveo. Sada je otvoreno govorio o razvodu, a… »
"Išao sam kod psihologa, najteže mi je bilo da objasnim deci": Pevač se razveo u tajnosti, pa opet oženio
Telegraf 03.11.2025
Pevač Aleksa Perović (29) u aprilu ove godine oženio se Isidorom, samo nekoliko meseci nakon što se u tajnosti razveo. Aleksa je sada otvoreno govorio o razvodu, a kako kaže, najteže mu je bilo da deci sapšti tu odluku. - Najteže mi je bilo da objasnim… »
Vesti dana »
MUP najavio pojačanu kontrolu vozača dvotočkaša od 1. do 7. juna
In medija pre 19 minutajoš 34 povezane
RHMZ upozorava na nevreme: Pljuskovi, grmljavina i grad mogući od 1. do 4. juna
iKragujevac pre 14 minutajoš 36 povezanih
Zavod za javno zdravlje testira vodu u Čačku: Evo kada bi mogla biti proglašena ispravnom za piće
Telegraf pre 24 minutajoš 18 povezanih
Novi detalji strahovite eksplozije: Ima povređenih, od detonacije se treslo celo naselje (video)
Večernje novosti pre 24 minutajoš 16 povezanih
Mina pre psihijatrije pravila pakao bivšem? Pljuštale strašne optužbe, evo kako je izgledala poslednjih nedelja
Mondo pre 59 minutajoš 16 povezanih