Povezane vesti
Spajali je sa majklom džeksonom Našu pevačicu zapazio ceo svet, a ona promenila ime: Otkrila sve o aferi sa pop legendom: Bilo…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Ekstra Nena istakla je da je bila vrlo zapažena u svetu, gde su je znali Ekstra Heha, ali je stala na put pričama da joj se udvarao svetski kralj pop muzike, te da Džeksona nikada nije upoznala. - Niko u svetu se ne udvara. U to vreme je… »
"Da sam imala muža možda ne bih izgubila dete": Srpska pevačica bila u braku samo 7 dana, pa otkrila jezive detalje
Mondo pre 1 dan
Pevačica Ekstra Nena, pravog imena Snežana Berić, definitivno je jedna od rekorderki po dužini brakova, s obzirom da se svojevremeno razvela nakon samo osam dana. Ona je u nedavnoj emotivnoj ispovesti otkrila detalje najbolnijih trenutaka iz života poput… »
Pevačicu sa 5 godina roditelji poslali u drugu porodicu: Prvi put progovorila o tim trenucima: Čeznula sam za svojim sestrama…
Kurir pre 1 dan
Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, u emisiji "Pretres" na Hype televiziji govorila je o trenutku kada su je kao malu roditelji poslali u drugu porodicu. Na pitanje voditelja gde su je poslali roditelji sa pet godina, pevačica je odgovorila: - Pa…… »
Da sam imala muža, možda ne bih izgubila dete: Ekstra Nena o najbolnijoj temi
Story pre 1 dan
Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, jedna je od onih umetnica koje se retko pojavljuju u javnosti, ali kada to učine – njene reči odjeknu snagom emocije i iskrenosti. Gostujući u emisiji "Pretres" na Hype televiziji, koju vodi Stefan… »
Vesti dana »
DS o izveštaju EK: Najnegativnije ocene o korupciji i medijima – Potvrđen apsolutni krah Vučićeve politike
Serbian News Media pre 36 minutajoš 46 povezanih
BLOG UŽIVO U Mladenovcu se vozač zaleteo na okupljene građane: Beogradska policija privela autoprevoznika Jaćimovića
Nova pre 1 minutjoš 57 povezanih
Skupština Srbije: Rasprava o biračkom spisku i leks specijalisu za Generalštab, nastavak sutra u 10 sati
RTV pre 2 satajoš 72 povezane
Split: Privedena trojica zbog sumnje da su sprečavali Dane srpske kulture
RTV pre 4 satijoš 39 povezanih