Povezane vesti

Na silu sam došao u Zvezdu, bio sam mentol: Bivši igrač Partizana otvorio dušu!

Na silu sam došao u Zvezdu, bio sam mentol: Bivši igrač Partizana otvorio dušu!

Kurir 03.11.2025
Bosančić je u redove crveno-belih došao 2014, kada mu je bilo 26 godina. On je stigao iz Južne Koreje iz kluba Gjongnam gde mu je odlično išlo i još bolje je zarađivao. "Iz ekipe gde si zvezda, gde redovno primaš super pare, život je dobar, liga ti… »
Bivši igrač zvezde iskren: „Došao sam na silu!“

Bivši igrač zvezde iskren: „Došao sam na silu!“

Hot sport 03.11.2025
Nisu ga navijači dočekali preterano lepo! Svojevremeno kada je Miloš Bosančić došao u Crvenu zvezdu, Delije su bile vrlo oštre prema njemu. Neretko je bio izložen kritikama i nazivan pogrdnim imenima. Sada, sa ove distance, ni njemu nije jasno zašto je… »
"Na silu sam došao u Zvezdu - bio sam mentol"

"Na silu sam došao u Zvezdu - bio sam mentol"

B92 03.11.2025
Srpski fudbaler Miloš Bosančić prisetio se vremena kada je došao u Crvenu zvezdu. Bosančić je u redove crveno-belih došao 2014, kada mu je bilo 26 godina. Tada je stigao iz Južne Koreje, kako kaže – ni sam ne zna zašto. "Iz ekipe gde si zvezda, gde… »
"Znači, ja sam mentol u tom momentu! Na silu sam došao u Zvezdu" Igrao je za Partizan, a onda nekoliko godina kasnije prešao…

"Znači, ja sam mentol u tom momentu! Na silu sam došao u Zvezdu" Igrao je za Partizan, a onda nekoliko godina kasnije prešao…

Kurir 03.11.2025
Njegov transfer u Crvenu zvezdu 2014. godine podigao je veliku prašinu, ponajviše zbog činjenice da je ranije nosio dres Partizana. Upravo zato, Miloš Bosančić je od samog starta bio pod lupom navijača i praktično „dočekan na nož“, pa njegov boravak na… »
"Bio sam mentol što sam tada došao u Zvezdu, navijači pitaju - Šta će nam ovaj čovek?"

"Bio sam mentol što sam tada došao u Zvezdu, navijači pitaju - Šta će nam ovaj čovek?"

Telegraf 03.11.2025
Njegov dolazak u Crvenu zvezdu 2015. godine izazvao je veliku kontroverzu, pogotovo što je svojevremeno bio igrač Partizana! Baš zbog toga Miloš Bosnačić je nekako i "dočekan na nož", te epizoda na Marakani nije ni završena slavno. Kratko je ostao… »

Vesti dana »