Povezane vesti
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: “Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše”
Nova 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov —… »
Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Telegraf 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov –… »
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Alo 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov -… »
Vesti dana »
U raketnom udaru na Odesu šestoro mrtvih; Napad dronovima na rusku luku Tuapse – stradalo dvoje dece
RTS pre 13 minutajoš 2 povezane
Na današnji dan, 16. april: Rođen Čarli Čaplin, košarkaši Partizana postali prvaci Evrope...
N1 Info pre 33 minutajoš 4 povezane
NBS: Inflaciona očekivanja za dve godine unapred porasla na nivo od 3,3 odsto
RTV pre 4 minutajoš 2 povezane
Ministar pravde traži lečenje Ratka Mladića u Srbiji zbog pogoršanja zdravlja
Danas pre 9 satijoš 1 povezana