Povezane vesti
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: “Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše”
Nova 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov —… »
Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Telegraf 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov –… »
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Alo 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov -… »
Vesti dana »
SVOJ NA SVOME: Počela prijava nelegalnih objekata i upis prava svojine – Evo kakav je postupak
InfoKG pre 32 minutajoš 35 povezanih
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Koji objekti će biti srušeni, koji postati državno vlasništvo, šta je potrebno od dokumenata i ko je oslobođen plaćanja - sve na jednom mestu
Alo pre 1 satjoš 51 povezana
Zelenski: Ne postoji jedinstven stav o teritorijama, potrebne i bezbednosne garancije
RTV pre 27 minutajoš 43 povezane