Povezane vesti
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: “Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše”
Nova 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov —… »
Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Telegraf 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov –… »
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Alo 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov -… »
Vesti dana »
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 3 satajoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za subotu: Tropski dan sa temperaturama do 38 stepeni
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 20 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 7 povezanih
Vitkof i Kušner u Moskvi, lokalno primirje zbog popravki nuklearke Zaporožje
RTS pre 22 minutajoš 36 povezanih