Povezane vesti
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: “Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše”
Nova 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov —… »
Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Telegraf 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov –… »
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Alo 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov -… »
Vesti dana »
"Nova" piše: Kako su „Putevi Srbije“ postali najveći državni gubitaš
Nova pre 4 satijoš 38 povezanih
O čemu će biti reči i kakav je plan studentskog protesta u Novom Sadu 20. juna
Luftika pre 10 satijoš 9 povezanih
Jenkiji savladali Australiju i obezbedili plasman u šesnaestinu finala
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 67 povezanih