Povezane vesti
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: “Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše”
Nova 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov —… »
Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Telegraf 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov –… »
Toni Cetinski u Italiji pred koncerte u Beogradu: "Odmor sa suprugom je bio hodočašće, a Italija me uvek inspiriše"
Alo 03.11.2025
Popularni pevač uživa u Toskani, Rimu i Firenci sa suprugom Dubravkom i prijateljicom Ivom, dok se priprema za tri uzastopna koncerta u Sava Centru. Jedan od najvoljenijih pevača sa ovih prostora, Toni Cetinski, odlučio je da pred veliki muzički izazov -… »
Vesti dana »
Srpska lista prema preliminarnim rezultatima osvojila 96 odsto glasova u svih deset opština sa srpskom većinom
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Oklahoma demonstrirala silu protiv Filadelfije, Tanderi slavili s +25!
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane