Повезане вести
Благојевић: Поносан сам, највише на темеље које смо поставили за један бољи, стабилнији Партизан
Спортски журнал 03.11.2025
Желим Партизану да настави да расте, а навијачима да никада не изгубе веру у црно-бели дрес. Доскорашњи тренер Партизана Срђан Благојевић поручио је да је поносан на све што су црно-бели урадили током његовог мандата у, како је… »
Фудбал Супер лига: Подвиг Сурдуличана против Звезде у Београду
Југ пресс 03.11.2025
СУРДУЛИЦА Сурдулички Радник је у 14. колу Супер лиге Србије у Београду играо нерешено 1:1, полувреме 0:0, са домаћом Црвеном звездом, лидером на табели и актуелним шампионом државе. Радник играо борбено и тактички сврсисходно… »
Благојевић: "Било ми је огромно задовољство"
Спортске.нет 03.11.2025
Два узастопна неуспеха Партизана (пораз у Купу и пораз од Чукаричког) су значила и крај за Срђана Благојевића у Партизану. Овај стручњак је подигао клуб на виши ниво од свог доласка, а након свега - остаје поносан. Огласио се и… »
Благојевић се огласио после отказа у Партизану: Враћају се дани победе
РТС 03.11.2025
Доскорашњи тренер фудбалера Партизана Срђан Благојевић огласио се на друштвеним мрежама након што је добио отказ у клубу из Хумске рекавши да је поносан на оно шта је урадио са сарадницима и играчима и захвалио се свима… »
Срђан Благојевић се огласио по први пут: Ево шта је поручио навијачима!
Хот спорт 03.11.2025
Подељена су мишљења, када је отпуштање Благојевића у питању! Партизан је након изненађујућег испадања у купу од Мачве и пораза од Чукаричког, одлучио да отпусти тренера – Срђана Благојевића. Навијачи су подељени – једни га… »
Благојевић се огласио после смене у Партизана: Поносан сам што се седео на клупи тако великог клуба
Еуроневс 03.11.2025
Доскорашњи тренер Партизана Срђан Благојевић се огласио на мрежама, напомињући да му је било задовољство што је седео на клупи црно-белих. "Бити тренер Партизана за мене је било огромно задовољство и још већи понос. Радио сам… »
Никчевић: Кључ победе над Партизаном је што смо остали фокусирани
Спортски журнал 03.11.2025
„Ништа нисмо урадили ако не потврдимо форму у Крагујевцу и Крушевцу“. Фудбалер Чукаричког Бојица Никчевић изјавио је после победе над Партизаном да је кључ победе био у томе што је његов тим остао фокусиран искључиво на игру… »
Огласио се Благојевић након отказа: Враћају се дани победе, поносан сам, радио сам искрено у Партизану
Дневник 03.11.2025
Доскорашњи тренер фудбалера Партизана Срђан Благојевић поручио је да је поносан на све што су црно-бели урадили током његовог мандата у, како је навео, околностима које нису увек биле лаке. Благојевић је у недељу смењен са… »
Дан након отказа у Партизану: Огласио се Срђан Благојевић и рекао све - за крај!
Курир 03.11.2025
ФК Партизан је одлучио да се растане, у недељу, са доскорашњим стратегом Срђаном Благојевићем. Дан касније Благојевић се на свом Инстаграму: - Бити тренер Партизана за мене је било огромно задовољство и још већи понос. Радио… »
Срђан Благојевић се први пут огласио због растанка с Партизаном
Нова 03.11.2025
Срђан Благојевић, доскорашњи тренер фудбалера Партизана, огласио се први пут након растанка са црно-белима. Благојевић и Партизан су се растали након убедљивог пораза црно-белих на гостовању Чукаричком (4:1) прошле суботе… »
"Враћају се дани победе": Срђан Благојевић у великом стилу одлази из Партизана
Мондо 03.11.2025
Доскорашњи тренер Партизана Срђан Благојевић огласио се први пут од како му је управа на челу са Предрагом Мијатовићем уручила отказ. Након кикса у Купу против Мачве и Чукаричког у Суперлиги, уследила је радикална одлука, али… »
"'Гробари', немојте да..." Смењени тренер Партизана Срђан Благојевић се огласио први пут после отказа и имао поруку за…
Вечерње новости 03.11.2025
Најновије вести из Партизана многе су изненадиле - смење је тренер Срђан Благојевић, а дан касније он се први пут огласио о тој одлуци управе црно-белих. ФОТО: ФК Партизан Доскорашњи стратег екипе из Хумске поручио је данас да… »
Поносан сам на оно што смо урадили заједно
Политика 03.11.2025
Благојевић је у недељу смењен са места тренера Партизана. Доскорашњи тренер фудбалера Партизана Срђан Благојевић поручио је данас да је поносан на све што су "црно-бели" урадили током његовог мандата у, како је навео… »
Огласио се Срђан Благојевић после отказа у Партизану, посебну поруку имао за Гробаре: "Да никада не..."
Телеграф 03.11.2025
Фудбалски клуб Партизан растао се са Срђаном Благојевићем после пораза у 14. колу Суперлиге Србије од Чукаричког - 1:4. Он је зимус стигао у Хумску, када ситуација није била најбоља, поправио неке ствари, навијаче довео на… »
Благојевић се огласио после отказа у Партизану: "Враћају се дани победе"
Б92 03.11.2025
Доскорашњи тренер Партизана Срђан Благојевић огласио се на друштвеним мрежама после отказа у клубу из Хумске. Благојевић је смењен након убедљивог пораза од Чукаричког (4:1) у Суперлиги Србије, где црно-бели заузимају друго… »
"Остављамо утакмицу против Партизана иза себе..." Бојица Никчевић се окреће гостовању у Крагујевцу: "Ништа нисмо урадили…
Курир 03.11.2025
Брђане је покренуо у тој утакмици одлични Бојица Никчевић, стрелац првог гола. Овај момак који може да игра на више позиција у тиму и раније је погађао против црно-белих, у финишу сезоне 2023/24 био је стрелац победничког поготка… »
Дао гол Партизану у тријумфу од 4:1, па поручио: "Ево зашто смо победили црно-беле"
Телеграф 03.11.2025
Фудбалери Чукаричког остварили су једну од најубедљивијих и најважнијих победа у сезони, савладавши Партизан са 4:1 у дербију 14. кола Суперлиге Србије. Један од јунака тријумфа на Бановом брду био је Бојица Никчевић, стрелац… »
Никчевић поново кобан по Партизан: "Изашли смо са већом енергијом!"
Спортске.нет 03.11.2025
Чукарички је у дербију 14. кола Супер лиге Србије савладао Партизан резултатом 4:1, а важну улогу у победи имао је Бојица Никчевић, стрелац првог гола за тим са Бановог брда. Никчевић је још једном показао да му дуели против… »
Никчевић: Партизан сјајан тим, зато победа добија на значају
Спорт клуб 03.11.2025
Чукарички је остварио врло важну победу у дербију 14. кола Супер лиге Србије против Партизана (4:1). Брђане је покренуо у тој утакмици одлични Бојица Никчевић, стрелац првог гола. Овај момак који може да игра на више позиција у… »
Вести дана »
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Јокић руши туђе, Дончић његове рекорде: Лука предводио Лејкерсе до нове победе, па престигао Николу у једној ствари!
Хот спорт пре 30 минутајош 26 повезаних