Povezane vesti
Blagojević: Ponosan sam, najviše na temelje koje smo postavili za jedan bolji, stabilniji Partizan
Sportski žurnal pre 7 sati
Želim Partizanu da nastavi da raste, a navijačima da nikada ne izgube veru u crno-beli dres. Doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević poručio je da je ponosan na sve što su crno-beli uradili tokom njegovog mandata u, kako je naveo, okolnostima koje… »

Fudbal Super liga: Podvig Surduličana protiv Zvezde u Beogradu
Jug press pre 10 sati
SURDULICA Surdulički Radnik je u 14. kolu Super lige Srbije u Beogradu igrao nerešeno 1:1, poluvreme 0:0, sa domaćom Crvenom zvezdom, liderom na tabeli i aktuelnim šampionom države. Radnik igrao borbeno i taktički svrsishodno, ali su igrači Zvezde… »

Blagojević: "Bilo mi je ogromno zadovoljstvo"
Sportske.net pre 10 sati
Dva uzastopna neuspeha Partizana (poraz u Kupu i poraz od Čukaričkog) su značila i kraj za Srđana Blagojevića u Partizanu. Ovaj stručnjak je podigao klub na viši nivo od svog dolaska, a nakon svega - ostaje ponosan. Oglasio se i na društvenim mrežama… »

Blagojević se oglasio posle otkaza u Partizanu: Vraćaju se dani pobede
RTS pre 10 sati
Doskorašnji trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević oglasio se na društvenim mrežama nakon što je dobio otkaz u klubu iz Humske rekavši da je ponosan na ono šta je uradio sa saradnicima i igračima i zahvalio se svima. Blagojević je smenjen posle… »

Srđan Blagojević se oglasio po prvi put: Evo šta je poručio navijačima!
Hot sport pre 10 sati
Podeljena su mišljenja, kada je otpuštanje Blagojevića u pitanju! Partizan je nakon iznenađujućeg ispadanja u kupu od Mačve i poraza od Čukaričkog, odlučio da otpusti trenera – Srđana Blagojevića. Navijači su podeljeni – jedni ga podržavaju, drugi su… »

Blagojević se oglasio posle smene u Partizana: Ponosan sam što se sedeo na klupi tako velikog kluba
Euronews pre 9 sati
Doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević se oglasio na mrežama, napominjući da mu je bilo zadovoljstvo što je sedeo na klupi crno-belih. "Biti trener Partizana za mene je bilo ogromno zadovoljstvo i još veći ponos. Radio sam iskreno, sa punom… »

Nikčević: Ključ pobede nad Partizanom je što smo ostali fokusirani
Sportski žurnal pre 10 sati
„Ništa nismo uradili ako ne potvrdimo formu u Kragujevcu i Kruševcu“. Fudbaler Čukaričkog Bojica Nikčević izjavio je posle pobede nad Partizanom da je ključ pobede bio u tome što je njegov tim ostao fokusiran isključivo na igru. - Uvek su mečevi protiv… »

Oglasio se Blagojević nakon otkaza: Vraćaju se dani pobede, ponosan sam, radio sam iskreno u Partizanu
Dnevnik pre 10 sati
Doskorašnji trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević poručio je da je ponosan na sve što su crno-beli uradili tokom njegovog mandata u, kako je naveo, okolnostima koje nisu uvek bile lake. Blagojević je u nedelju smenjen sa mesta trenera Partizana… »

Dan nakon otkaza u Partizanu: Oglasio se Srđan Blagojević i rekao sve - za kraj!
Kurir pre 10 sati
FK Partizan je odlučio da se rastane, u nedelju, sa doskorašnjim strategom Srđanom Blagojevićem. Dan kasnije Blagojević se na svom Instagramu: - Biti trener Partizana za mene je bilo ogromno zadovoljstvo i još veći ponos. Radio sam iskreno, sa punom… »

Srđan Blagojević se prvi put oglasio zbog rastanka s Partizanom
Nova pre 10 sati
Srđan Blagojević, doskorašnji trener fudbalera Partizana, oglasio se prvi put nakon rastanka sa crno-belima. Blagojević i Partizan su se rastali nakon ubedljivog poraza crno-belih na gostovanju Čukaričkom (4:1) prošle subote. Sada se Blagojević oglasio i… »

"Vraćaju se dani pobede": Srđan Blagojević u velikom stilu odlazi iz Partizana
Mondo pre 10 sati
Doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević oglasio se prvi put od kako mu je uprava na čelu sa Predragom Mijatovićem uručila otkaz. Nakon kiksa u Kupu protiv Mačve i Čukaričkog u Superligi, usledila je radikalna odluka, ali Blagojević iz Humske odlazi… »

"'Grobari', nemojte da..." Smenjeni trener Partizana Srđan Blagojević se oglasio prvi put posle otkaza i imao poruku za…
Večernje novosti pre 10 sati
Najnovije vesti iz Partizana mnoge su iznenadile - smenje je trener Srđan Blagojević, a dan kasnije on se prvi put oglasio o toj odluci uprave crno-belih. FOTO: FK Partizan Doskorašnji strateg ekipe iz Humske poručio je danas da je ponosan na sve što su… »

Ponosan sam na ono što smo uradili zajedno
Politika pre 10 sati
Blagojević je u nedelju smenjen sa mesta trenera Partizana. Doskorašnji trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević poručio je danas da je ponosan na sve što su "crno-beli" uradili tokom njegovog mandata u, kako je naveo, okolnostima koje nisu uvek bile… »

Oglasio se Srđan Blagojević posle otkaza u Partizanu, posebnu poruku imao za Grobare: "Da nikada ne..."
Telegraf pre 10 sati
Fudbalski klub Partizan rastao se sa Srđanom Blagojevićem posle poraza u 14. kolu Superlige Srbije od Čukaričkog - 1:4. On je zimus stigao u Humsku, kada situacija nije bila najbolja, popravio neke stvari, navijače doveo na stadion i sa mladim igračima… »

Blagojević se oglasio posle otkaza u Partizanu: "Vraćaju se dani pobede"
B92 pre 11 sati
Doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević oglasio se na društvenim mrežama posle otkaza u klubu iz Humske. Blagojević je smenjen nakon ubedljivog poraza od Čukaričkog (4:1) u Superligi Srbije, gde crno-beli zauzimaju drugo mesto, sa bodom manje od… »

"Ostavljamo utakmicu protiv Partizana iza sebe..." Bojica Nikčević se okreće gostovanju u Kragujevcu: "Ništa nismo uradili…
Kurir pre 13 sati
Brđane je pokrenuo u toj utakmici odlični Bojica Nikčević, strelac prvog gola. Ovaj momak koji može da igra na više pozicija u timu i ranije je pogađao protiv crno-belih, u finišu sezone 2023/24 bio je strelac pobedničkog pogotka protiv Partizana u 90+3… »

Dao gol Partizanu u trijumfu od 4:1, pa poručio: "Evo zašto smo pobedili crno-bele"
Telegraf pre 13 sati
Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su jednu od najubedljivijih i najvažnijih pobeda u sezoni, savladavši Partizan sa 4:1 u derbiju 14. kola Superlige Srbije. Jedan od junaka trijumfa na Banovom brdu bio je Bojica Nikčević, strelac prvog gola, koji je još… »

Nikčević ponovo koban po Partizan: "Izašli smo sa većom energijom!"
Sportske.net pre 15 sati
Čukarički je u derbiju 14. kola Super lige Srbije savladao Partizan rezultatom 4:1, a važnu ulogu u pobedi imao je Bojica Nikčević, strelac prvog gola za tim sa Banovog brda. Nikčević je još jednom pokazao da mu dueli protiv "crno-belih" prijaju… »

Nikčević: Partizan sjajan tim, zato pobeda dobija na značaju
Sport klub pre 16 sati
Čukarički je ostvario vrlo važnu pobedu u derbiju 14. kola Super lige Srbije protiv Partizana (4:1). Brđane je pokrenuo u toj utakmici odlični Bojica Nikčević, strelac prvog gola. Ovaj momak koji može da igra na više pozicija u timu i ranije je pogađao… »

Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 4. novembar: Danas u Srbiji hladnije, oblačno, ponegde sa slabom kišom
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Tragedija: Preminuo trener Radničkog iz Kragujevca tokom utakmice u Lučanima
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Policija zaustavila vozilo Mirana Pogačara, koji je krenuo u Beograd da pruži podršku Dijani Hrki
Danas pre 8 satijoš 1 povezana