Повезане вести
Немачка штампа о комеморативном скупу у Новом Саду, Вучићу и о томе шта су студенти до сада постигли: „Мртва тишина и…
Данас 03.11.2025
На комеморативном скупу у Новом Саду нико није носио транспаренте с политичким порукама, а ипак је сам скуп био снажна политичка порука – пише немачка штампа. Нови Сад ове суботе 1. новембра новинар Андреј Ивањи за берлински… »
Мртва тишина и потиснути бес: Немачка штампа о комеморативном скупу у Новом Саду
Н1 Инфо 03.11.2025
На комеморативном скупу у Новом Саду нико није носио транспаренте с политичким порукама, а ипак је сам скуп био снажна политичка порука – пише немачка штампа. "Влада мртва тишина. Чује се само зујање дронова и шуштање увенулог… »
Нови Сад 1. новембра: Мртва тишина и потиснути бес
Дојче веле 03.11.2025
На комеморативном скупу у Новом Саду нико није носио транспаренте с политичким порукама, а ипак је сам скуп био снажна политичка порука – пише немачка штампа. Нови Сад ове суботе 1. новембра новинар Андреј Ивањи за берлински… »
Вести дана »
Чачак: Још један пацијент преминуо после операције крајника у Општој болници
Прессек пре 1 сатјош 45 повезаних
Адвокатска комора Србије најавила тродневну обуставу рада због измена правосудних закона
Инсајдер пре 4 сатијош 14 повезаних
Новосађанин (40) ухапшен због сумње да је запалио три камиона, причињена штета 350.000 евра
Невсмакс Балканс пре 32 минутајош 23 повезане