Povezane vesti
Nemačka štampa o komemorativnom skupu u Novom Sadu, Vučiću i o tome šta su studenti do sada postigli: „Mrtva tišina i…
Danas 03.11.2025
Na komemorativnom skupu u Novom Sadu niko nije nosio transparente s političkim porukama, a ipak je sam skup bio snažna politička poruka – piše nemačka štampa. Novi Sad ove subote 1. novembra novinar Andrej Ivanji za berlinski Tagescajtung ovako opisuje… »
Mrtva tišina i potisnuti bes: Nemačka štampa o komemorativnom skupu u Novom Sadu
N1 Info 03.11.2025
Na komemorativnom skupu u Novom Sadu niko nije nosio transparente s političkim porukama, a ipak je sam skup bio snažna politička poruka – piše nemačka štampa. "Vlada mrtva tišina. Čuje se samo zujanje dronova i šuštanje uvenulog jesenjeg lišća po… »
Novi Sad 1. novembra: Mrtva tišina i potisnuti bes
Dojče vele 03.11.2025
Na komemorativnom skupu u Novom Sadu niko nije nosio transparente s političkim porukama, a ipak je sam skup bio snažna politička poruka – piše nemačka štampa. Novi Sad ove subote 1. novembra novinar Andrej Ivanji za berlinski Tagescajtung ovako opisuje… »
Vesti dana »
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 56 povezanih
Ima povređenih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći: Policija i Hitna pomoć odmah reagovali
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 4 satijoš 6 povezanih
I sutra sunčano i ledeno u Novom Sadu, za vikend najjači udari košave
Radio 021 pre 6 satijoš 28 povezanih