Povezane vesti
"Verujem da će ukapirati sve kad se strasti smire" Đorđe David prokomentarisao skandal u Makedoniji koji se desio Ceci…
Kurir 03.11.2025
Đorđe David pojavio se na snimanju Zvezde Granda, a mediji su odmah iskoristili priliku da ga pitaju šta misli o situaciji koja se desila njegovoj koleginici Ceci Ražnatović u Makedoniji. - Ja se sa Cecom čujem po dva puta dnevno. To nije bila… »
"Čuli smo se, Ceca se potresla": Đorđe David otkrio u kakvom je stanju Ražnatovićka nakon skandala u Makedoniji
Mondo 03.11.2025
Rok pevač i član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David, među prvima je pristigao na snimanje nove emisije, a za MONDO je prokomentarisao skandal koji je izbio nakon što je Ceca na nedavnom koncertu u Makedoniji podigla bugarsku zastavu. "Ja se sa Cecom… »
Vesti dana »
Detalji lančanog sudara kod Loznice: Povređeno 5 osoba, od kojih jedna teže, auto odbačen na nasip
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Nema povećane radijacije u Srbiji zbog oštećenja zaštitne strukture Černobila
Nova pre 2 satajoš 36 povezanih
RHMZ objavio najnoviju prognozu: Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih
Uživo napadi eskaliraju: Vatra u Kijevu, Ukrajina uzvraća punom snagom – Kadirov šalje oštru poruku (foto/video)
Alo pre 3 satajoš 29 povezanih
Skrobić na ivici suza posle poraza od Crne Gore: "Ne znam šta da kažem, žao mi je, ali..."
Telegraf pre 6 minutajoš 47 povezanih