Povezane vesti
JYSK nastavlja misiju ozelenjavanja Srbije – više od sto novih sadnica za vrtiće u Leskovcu
Nedeljnik 03.11.2025
Dvorište vrtića „Zvončica“, koji posluje u okviru Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“, danas je dobilo potpuno novi, zeleni izgled u okviru inicijative „JYSK za moj zeleni grad“, a tokom ove sedmice to isto očekuje i dvorište vrtića “Bubamara”. Akciji… »
Jysk nastavlja misiju ozelenjavanja Srbije – više od sto novih sadnica za vrtiće u Leskovcu
BizLife 03.11.2025
Dvorište vrtića „Zvončica“, koji posluje u okviru Predškolske ustanove „Vukica Mitrović“, danas je dobilo potpuno novi, zeleni izgled u okviru inicijative „ JYSK za moj zeleni grad“, a tokom ove sedmice to isto očekuje i dvorište vrtića “Bubamara”… »
Vesti dana »
Jokić ipak ispunio kotu za MVP kandidata, Denver slavljem nad Sparsima "spustio zavesu"
RTS pre 33 minutajoš 8 povezanih
Danas oblačnije i vetrovito, uz olujne udare jugoistočnog vetra: temperatura do 22
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Pezeškijan: Glavna prepreka sporazumu dupli standardi SAD; Tramp: Mi kontrolišemo Ormuski moreuz
RTV pre 38 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA - Peskov: Vojna operacija se nastavlja posle uskršnjeg primirja; Zelenski: Ukrajina stoji nepokolebljivo
RTV pre 33 minutajoš 1 povezana