Povezane vesti
Azelaična kiselina je sve popularnija u nezi kože, a možemo je naći u ovim proizvodima OTP banka nudi opciju premijum…
Lepota i zdravlje pre 1 dan
Beauty industrija se toliko razvila, da smo skoro svi pomalo postali naučnici i hemičari. U poslednjih par godina pažljivo proučavamo sastave svih proizvoda, a deluje kao da se novi it aktivni sastojci pojavljuju gotovo svakodnevno. I dok se ranije o… »

Stižu prve ski kolekcije, a H&M nam donosi komade sa statement kragnama OTP banka nudi opciju premijum bankarstva – za one sa…
Lepota i zdravlje pre 18 sati
Novembar je tek počeo, ali temperature nastavlju da se spuštaju, što znači samo jedno – sezona skijanja je pred vratima, a mi već istražujemo nove kolekcije i zimsku opremu. I dok je nekada bilo dovoljno da kombinezoni i skafanderi samo budu udobni i… »

Flesh-toned karmini prirodno akcentuju usne, a ovako ih biramo OTP banka nudi opciju premijum bankarstva – za one sa velikim…
Lepota i zdravlje pre 24 sata
Karmini su najjednostavniji način da vaš makeup look dobije novu dimenziju, bilo da se radi o jarkim bojama poput deep crvene ili neutralnijim tonovima. Međutim, potraga za onim pravim u savršenoj nijansi koja samo naglašava prirodne usne nikad ne… »

Vesti dana »
Dijana Hrka: „Ja nisam ni pozicija ni opozicija, u ovu borbu sam krenula sama”
Vreme pre 22 minutajoš 114 povezane
Vladimir Štimac pušten da se brani sa slobode, tužilaštvo najavljuje žalbu
RTS pre 28 minutajoš 26 povezanih
Švedska preusmerava pomoć Srbiji sa državnih institucija na civilno društvo zbog problema u vladavini prava
Naslovi.ai pre 2 satajoš 6 povezanih
SAZNAJEMO Naprednjaci širom Srbije se mobilišu: Sutra u 17 veliki skup SNS ispred Skupštine Srbije
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Štimac na saslušanju negirao krivicu, tužilaštvo traži pritvor
IndeksOnline pre 2 satajoš 22 povezane