Povezane vesti

"Onakve ološe nikad video nisam": Pevač raspalio po rijaliti učesnicima, nazvao ih vucibatinama i polovnjačama

"Onakve ološe nikad video nisam": Pevač raspalio po rijaliti učesnicima, nazvao ih vucibatinama i polovnjačama

Mondo 03.11.2025
Pevač Hasan Dudić van sebe je zbog napada koje njegov sin Miki Dudić svakodnevno trpi u rijaliti programu "Elita 9". "Ispratio sam sve, a pričam i sa decom. Miki neće da se spušta na njihov nivo, neće da se svađa i neće zlu krv, on je familijaran čovek… »
"Kačavenda je matora olupina, Uroša bih bacio u krečanu" Hasan Dudić besan na sve koji imaju svađu sa njegovim sinom: Utiču mi…

"Kačavenda je matora olupina, Uroša bih bacio u krečanu" Hasan Dudić besan na sve koji imaju svađu sa njegovim sinom: Utiču mi…

Kurir 03.11.2025
Pevač Hasan Dudić van sebe je zbog napada koje njegov sin Miki Dudić svakodnevno trpi u rijaliti programu "Elita 9". - Ispratio sam sve, a pričam i sa decom. Miki neće da se spušta na njihov nivo, neće da se svađa i neće zlu krv, on je familijaran čovek… »
"Nokautirao bih ih, polomio im glave": Hasan Dudić nikad besniji, urnisao učesnike Elite! A o Mikiju rekao...

"Nokautirao bih ih, polomio im glave": Hasan Dudić nikad besniji, urnisao učesnike Elite! A o Mikiju rekao...

Telegraf 03.11.2025
Hasan Dudić, pevač i otac Mikija Dudića, koji je trenutno učesnik rijaliti programa "Elita 9", više ne može da ćuti, te je opleo po pojedinim elitarima. Kako je i sam Hasan Dudić rekao, on pomno prati dešavanja u "Beloj kući", ali i dalje ne može da… »

Vesti dana »