Повезане вести

"Онакве олоше никад видео нисам": Певач распалио по ријалити учесницима, назвао их вуцибатинама и половњачама

"Онакве олоше никад видео нисам": Певач распалио по ријалити учесницима, назвао их вуцибатинама и половњачама

Мондо 03.11.2025
Певач Хасан Дудић ван себе је због напада које његов син Мики Дудић свакодневно трпи у ријалити програму "Елита 9". "Испратио сам све, а причам и са децом. Мики неће да се спушта на њихов ниво, неће да се свађа и неће злу крв… »
"Качавенда је матора олупина, Уроша бих бацио у кречану" Хасан Дудић бесан на све који имају свађу са његовим сином: Утичу ми…

"Качавенда је матора олупина, Уроша бих бацио у кречану" Хасан Дудић бесан на све који имају свађу са његовим сином: Утичу ми…

Курир 03.11.2025
Певач Хасан Дудић ван себе је због напада које његов син Мики Дудић свакодневно трпи у ријалити програму "Елита 9". - Испратио сам све, а причам и са децом. Мики неће да се спушта на њихов ниво, неће да се свађа и неће злу крв… »
"Нокаутирао бих их, поломио им главе": Хасан Дудић никад беснији, урнисао учеснике Елите! А о Микију рекао...

"Нокаутирао бих их, поломио им главе": Хасан Дудић никад беснији, урнисао учеснике Елите! А о Микију рекао...

Телеграф 03.11.2025
Хасан Дудић, певач и отац Микија Дудића, који је тренутно учесник ријалити програма "Елита 9", више не може да ћути, те је оплео по појединим елитарима. Како је и сам Хасан Дудић рекао, он помно прати дешавања у "Белој кући"… »

Вести дана »