Povezane vesti

"Muž mi je davao injekcije iako nema veze s tim" Ivana Selakov o vantelesnoj oplodnji, on je bio najveća pomoć, a ovaj njegov…

"Muž mi je davao injekcije iako nema veze s tim" Ivana Selakov o vantelesnoj oplodnji, on je bio najveća pomoć, a ovaj njegov…

Kurir pre 24 sata
Pevačica Ivana Selakov progovorila je o vantelesnoj oplodnji i trenucima u kojima joj je suprug bio ogromna podrška, ali i pomoć, a potom nasmejala sve u studiju. Naime, Ivana je govorila o procesu vantelesne oplodnje i priznala da joj je muž davao… »
„Muž mi je davao injekcije tokom vantelesne oplodnje“: Ivana Selakov o borbi za potomstvo i zdravstvenim problemima koje je…

„Muž mi je davao injekcije tokom vantelesne oplodnje“: Ivana Selakov o borbi za potomstvo i zdravstvenim problemima koje je…

Nova pre 1 dan
Pevačica Ivana Selakov prošla je kroz proces vantelesne oplodnje pre nego što je rodila ćerku Krunu. Ivana Selakov nedavno je otvoreno govorila o borbi za potomstvo. „U toku vantelesne oplodnje, u te prve dve nedelje, treba da se primaju određene… »

Vesti dana »