Povezane vesti

Saša Kovačević verio je Zoranu, a za HELLO! otkriva kako je reagovala Iskra: Taj dan me je zvala 18 puta da mi kaže: Papa...…

Saša Kovačević verio je Zoranu, a za HELLO! otkriva kako je reagovala Iskra: Taj dan me je zvala 18 puta da mi kaže: Papa...…

Hello pre 9 sati
Ćerka verenice Saše Kovačevića jedva dočekala lepe vest Saša Kovačević verio je svoju devojku Zoranu Tasovac, posle osam godina veze. Ta vest stigla je u godini u kojoj je obeležio jubilarni 40. rođendan, a on iskreno priznaje da je možda i taj momenta… »
Intimna proslava u Italiji: Detalji venčanja Saše Kovačevića i Zorane Tasovac

Intimna proslava u Italiji: Detalji venčanja Saše Kovačevića i Zorane Tasovac

Story pre 14 sati
Za Sašu Kovačevića 2025. poseban je godina. Osim što će publiku obradovati solističkim koncertom u Sava centru, stavio je prsten na ruku svoje devojke Zorane Tasovac. O veridbi je sada govorio za medije ističući da nije imao tremu da nakon 10 godina… »
„Želimo svadbu na egzotičnoj destinaciji“: Saša Kovačević otkrio detalje veridbe, pa otkrio gde on i Zorana planiraju da se…

„Želimo svadbu na egzotičnoj destinaciji“: Saša Kovačević otkrio detalje veridbe, pa otkrio gde on i Zorana planiraju da se…

Nova pre 14 sati
Saša Kovačević i Zorana Tasovac nedavno su se verili. Pevač Saša Kovačević nedavno je verio svoju devojku Zoranu Tasovac nakon 10 godina veze. On je sada otkrio detalje veridbe, ali i planove za venčanje. „Nisam imao tremu. Šoubiznis te očeliči. Ni sa 16… »

Vesti dana »