Povezane vesti

"Povredili su me jer smo se 'kao' družili" Karleuša precrtala ove kolege, pomenula 2 imena: "Kad je frka..."

"Povredili su me jer smo se 'kao' družili" Karleuša precrtala ove kolege, pomenula 2 imena: "Kad je frka..."

Telegraf pre 16 sati
Pevačica Jelena Karleuša progovorila je o svojim kolegama. Kako kaže, mnogi je nisu podržali u trenutku kada je doživljavala napade na društvenim mrežama. - Danas ili sutra kad se i njima to bude desilo, a mečka zaigra na svačija vrata, opet će tu biti… »
"Ne volim Cecu, ali da je napadnu prva bih je branila": Šok izjava Jelene Karleuše, otkrila ko je sa estrade povredio

"Ne volim Cecu, ali da je napadnu prva bih je branila": Šok izjava Jelene Karleuše, otkrila ko je sa estrade povredio

Mondo pre 17 sati
Pevačica Jelena Karleuša, koja je poslednjih nedelja komentarisala izjavu Milice Pavlović da bi obrisala duetsku pesmu "Mašala", progovorila je o kolegama sa estrade koje su joj okrenule leđa. Karleuša se dotakla pevača i pevačica koje je nisu podržale… »
"Svi su me povredili jer smo se "kao" družili" Karleuša progovorila o kolegama sa estrade koji su joj okrenuli leđa…

"Svi su me povredili jer smo se "kao" družili" Karleuša progovorila o kolegama sa estrade koji su joj okrenuli leđa…

Kurir pre 17 sati
Jelena Karleuša je posle skoro 20 godina prošetala Knez Mihailovom ulicom, i to pred kamerama Kurir televizije! Pop zvezda je tokom razgovora za emisiju "Stars specijal", koja se emituje nedeljom u 15 časova, pročešljala sve aktuelne teme. Karleuša se… »
"Desingerica mi je idealan, brunclik je prava diva" Karleuša otkrila sve iza kulisa "Pinkovih zvezda": Ona je ozbiljna…

"Desingerica mi je idealan, brunclik je prava diva" Karleuša otkrila sve iza kulisa "Pinkovih zvezda": Ona je ozbiljna…

Kurir pre 1 dan
Jelena Karleuša je tokom razgovora za emisiju "Stars specijal", koja se emituje nedeljom u 15 časova, pročešljala sve aktuelne teme. Pop zvezda je ispričala i u kakvim je odnosima sa ostalim članovima žirija "Pinkovih zvezda", ali i da li prati "Zvezde… »

Vesti dana »