Povezane vesti
Da li će obustava rada vlade SAD oboriti rekord iz 2019? Tramp: Neću popustiti pod pritiskom demokrata
Telegraf pre 31 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je Demokratska stanka kriva za obustavu rada vlade Sjedinjenih Amerčkih Država i dodao da su republikanci ti koji skoro jednoglasno glasaju za kraj obustave rada dok demokrate to odbijaju, nazivajući… »
„Ludaci koji su izgubili kompas“: Tramp kritikovao demokrate zbog zastoja u radu vlade SAD
Sputnik pre 30 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da je Demokratska stanka kriva za obustavu rada vlade Sjedinjenih Amerčkih Država i dodao da su republikanci ti koji skoro jednoglasno glasaju za kraj obustave rada dok demokrate to odbijaju, nazivajući… »
Tramp kritikovao demokrate zbog zastoja u radu vlade SAD
Politika pre 30 dana
„Demokrate moraju da dozvole da se zemlja pokrene, a ja ću sesti s njima i sredićemo to. Znate šta je potrebno da urade? Sve što treba da urade je da podignu pet ruku. Ne trebaju nam svi”, kaže američki predsednik. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald… »
"Ludaci koji su izgubili kompas": Tramp kritikovao demokrate zbog zastoja u radu vlade SAD
Večernje novosti pre 30 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da je Demokratska stanka kriva za obustavu rada vlade Sjedinjenih Amerčkih Država i dodao da su republikanci ti koji skoro jednoglasno glasaju za kraj obustave rada dok demokrate to odbijaju, nazivajući… »
Vesti dana »
Tragedija u Zemunu: Radnika obezbeđenja udario voz, oglasili se iz "Srbijavoza"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Zemlje se masovno povlače sa Evrovizije 2026. Najavljen bojkot nakon što je Izraelu dozvoljeno učešće na takmičenju
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
"Razočarao me je, prebacivao mi je prošlost", bivša zadrugarka otkrila mračnu stranu braka koji je trajao samo 30 dana!
Alo pre 26 minutajoš 1 povezana