Povezane vesti

Umrla slavna glumica, majka Lore Dern: "Moja neverovatna heroina preminula je jutros pored mene..."

Umrla slavna glumica, majka Lore Dern: "Moja neverovatna heroina preminula je jutros pored mene..."

Kurir pre 12 sati
Dajana Led, cenjena glumica i majka glumice Lore Dern, preminula je u 90. godini. Vest o njenoj smrti potvrdila je Lora u izjavi za medije u ponedeljak, 3. novembra, piše magazin People. „Moja neverovatna heroina i moja majka, Dajana Led, preminula je… »
Preminula glumica Dajana Led, majka oskarovke Lore Dern

Preminula glumica Dajana Led, majka oskarovke Lore Dern

RTS pre 12 sati
Američka glumica i zvezda filma „Divlji u srcu“, Dajana Led, preminula je u 90. godini, objavila je njena ćerka, oskarovka Lora Dern. Led je tri puta bila nominovana za Oskara za najbolju sporednu ulogu – za filmove Alisa više ne stanuje ovde, Divlji u… »
Dajana Led, majka Lore Dern, preminula u 90. godini

Dajana Led, majka Lore Dern, preminula u 90. godini

Danas pre 13 sati
Dajana Led, plodna glumica koja je stekla nominacije za Oskara zahvaljujući energičnim ulogama u filmovima Martina Skorsezea „Alice Doesn’t Live Here Anymore“, Dejvida Linča „Wild at Heart“ i Marte Kulidž „Rambling Rose“, preminula je u ponedeljak. Imala… »
Preminula glumica Dajana Lad, zvezda filma "Divlji u srcu"

Preminula glumica Dajana Lad, zvezda filma "Divlji u srcu"

Euronews pre 13 sati
Glumica nominovana za Oskara, Dajana Lad, preminula je u 89. godini, potvrdila je njena ćerka, glumica Lora Dern. Lad je bila tri puta nominovana za Oskara, prvo za ulogu u filmu "Alis više ne stanuje ovde" (1974), a potom za filmove "Divlji u srcu"… »
Preminula slavna glumica i majka Laure Dern: „Moja heroina umrla je jutros pored mene…“

Preminula slavna glumica i majka Laure Dern: „Moja heroina umrla je jutros pored mene…“

Nova pre 14 sati
Dajana Led, slavna glumica i majka glumice Laure Dern, preminula je u 90. godini. Tužne vesti potvrdila je Laura u izjavi za medije u ponedeljak, piše magazin People. „Moja neverovatna heroina i moja majka, Dajana Led, preminula je jutros pored mene, u… »
Preminula čuvena glumica: Tri puta nominovana za Oskara

Preminula čuvena glumica: Tri puta nominovana za Oskara

B92 pre 14 sati
Čuvena američka glumica Dajana Led preminula je u 90. godini. Preminula je u ponedeljak ujutru u svom domu u Ohaju u Kaliforniji, potvrdio je predstavnik njene ćerke, glumice Laure Dern, za magazin Varajeti. Led je bila čak tri puta nominovana za Oskara… »

Vesti dana »