Повезане вести

Умрла славна глумица, мајка Лоре Дерн: "Моја невероватна хероина преминула је јутрос поред мене..."

Умрла славна глумица, мајка Лоре Дерн: "Моја невероватна хероина преминула је јутрос поред мене..."

Курир 04.11.2025
Дајана Лед, цењена глумица и мајка глумице Лоре Дерн, преминула је у 90. години. Вест о њеној смрти потврдила је Лора у изјави за медије у понедељак, 3. новембра, пише магазин Пеопле. „Моја невероватна хероина и моја мајка… »
Преминула глумица Дајана Лед, мајка оскаровке Лоре Дерн

Преминула глумица Дајана Лед, мајка оскаровке Лоре Дерн

РТС 04.11.2025
Америчка глумица и звезда филма „Дивљи у срцу“, Дајана Лед, преминула је у 90. години, објавила је њена ћерка, оскаровка Лора Дерн. Лед је три пута била номинована за Оскара за најбољу споредну улогу – за филмове Алиса више не… »
Дајана Лед, мајка Лоре Дерн, преминула у 90. години

Дајана Лед, мајка Лоре Дерн, преминула у 90. години

Данас 04.11.2025
Дајана Лед, плодна глумица која је стекла номинације за Оскара захваљујући енергичним улогама у филмовима Мартина Скорсезеа „Алице Доесн’т Ливе Хере Аниморе“, Дејвида Линча „Вилд ат Хеарт“ и Марте Кулиџ „Рамблинг Росе“… »
Преминула глумица Дајана Лад, звезда филма "Дивљи у срцу"

Преминула глумица Дајана Лад, звезда филма "Дивљи у срцу"

Еуроневс 04.11.2025
Глумица номинована за Оскара, Дајана Лад, преминула је у 89. години, потврдила је њена ћерка, глумица Лора Дерн. Лад је била три пута номинована за Оскара, прво за улогу у филму "Алис више не станује овде" (1974), а потом за… »
Преминула славна глумица и мајка Лауре Дерн: „Моја хероина умрла је јутрос поред мене…“

Преминула славна глумица и мајка Лауре Дерн: „Моја хероина умрла је јутрос поред мене…“

Нова 04.11.2025
Дајана Лед, славна глумица и мајка глумице Лауре Дерн, преминула је у 90. години. Тужне вести потврдила је Лаура у изјави за медије у понедељак, пише магазин Пеопле. „Моја невероватна хероина и моја мајка, Дајана Лед, преминула… »
Преминула чувена глумица: Три пута номинована за Оскара

Преминула чувена глумица: Три пута номинована за Оскара

Б92 04.11.2025
Чувена америчка глумица Дајана Лед преминула је у 90. години. Преминула је у понедељак ујутру у свом дому у Охају у Калифорнији, потврдио је представник њене ћерке, глумице Лауре Дерн, за магазин Варајети. Лед је била чак три… »

Вести дана »