Povezane vesti
Radnički iz Niša savladao OFK Beograd u 14. kolu Superlige Srbije, Sivić: „Konačno smo uspeli da pobedimo u gostima”
Naissus info pre 29 dana
Gosti su iskoristili prvo poluvreme u kojem su u potpunosti kontrolisali igru. Radnički je uputio čak 11 šuteva ka golu rivala, doduše, samo su dva išla u okvir, a i njih je zaustavio Popović. Golman “romantičara” savladan je u 31. minutu kada je loptu u… »
Osvojeni bodovi u gostima, savladan OFK Beograd
Gradski portal 018 pre 29 dana
Fudbaleri Radničkog savladali su ekipu OFK Beograda u 14. kolu Superlige Srbije. Duel na Gradskom stadionu pod Kraljevicom u Zaječaru završen je rezultatom 0:1 (0:1). Pobednički pogodak postignut je u 31. minutu kada je posle centaršuta Nikole… »
Fudbaleri Radničkog savladali OFK Beograd
Niške vesti pre 29 dana
„Konačno smo uspeli da pobedimo u gostima. Srećan sam zbog toga. Sve čestitke mojim momcima koji su bili sjajni danas. Kada je bilo najteže bili su najbolji. Ja sam srećan i ponosan zbog toga. Moramo da kažemo da smo danas drugi put bili kompletni od… »
Sivić: Ponosan sam na igrače, najbolji su bili kad je najteže
Sport klub pre 29 dana
Trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić rekao je da je srećan što je njegova ekipa konačno uspela da ostvari pobedu na gostujućem terenu u Super ligi Srbije, nakon što je pobedila OFK Beograd u 14. kolu. „Konačno smo uspeli da pobedimo u gostima. Srećan… »
Radnički konačno slavio u gostima: Autogol presudio duel protiv OFK Beograda
Glas juga pre 29 dana
„Konačno smo uspeli da pobedimo u gostima. Srećan sam zbog toga. Sve čestitke mojim momcima koji su bili sjajni danas. Kada je bilo najteže bili su najbolji. Ja sam srećan i ponosan zbog toga. Moramo da kažemo da smo danas drugi put bili kompletni od… »
Vesti dana »
Federalni agenti SAD otpočeli masovna hapšenja migranata po Nju Orleansu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Srušio se američki borbeni avion, snimljen trenutak pada: Pilot uspeo da se katapultira
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Bio nerazdvojan sa Desingericom, zarađivao 15.000 evra mesečno, pa se na kraju vratio kod mame da živi - Pljugica batalio estradu: "30.000 dinara mesečno, jede se pašteta"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Sanino podneo ostavku Oglasio se nakon optužbi za korupciju: "Nije prikladno"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane