Повезане вести

Раднички из Ниша савладао ОФК Београд у 14. колу Суперлиге Србије, Сивић: „Коначно смо успели да победимо у гостима”

Раднички из Ниша савладао ОФК Београд у 14. колу Суперлиге Србије, Сивић: „Коначно смо успели да победимо у гостима”

Наиссус инфо 04.11.2025
Гости су искористили прво полувреме у којем су у потпуности контролисали игру. Раднички је упутио чак 11 шутева ка голу ривала, додуше, само су два ишла у оквир, а и њих је зауставио Поповић. Голман “романтичара” савладан је у… »
Освојени бодови у гостима, савладан ОФК Београд

Освојени бодови у гостима, савладан ОФК Београд

Градски портал 018 04.11.2025
Фудбалери Радничког савладали су екипу ОФК Београда у 14. колу Суперлиге Србије. Дуел на Градском стадиону под Краљевицом у Зајечару завршен је резултатом 0:1 (0:1). Победнички погодак постигнут је у 31. минуту када је после… »
Фудбалери Радничког савладали ОФК Београд

Фудбалери Радничког савладали ОФК Београд

Нишке вести 04.11.2025
„Коначно смо успели да победимо у гостима. Срећан сам због тога. Све честитке мојим момцима који су били сјајни данас. Када је било најтеже били су најбољи. Ја сам срећан и поносан због тога. Морамо да кажемо да смо данас други… »
Сивић: Поносан сам на играче, најбољи су били кад је најтеже

Сивић: Поносан сам на играче, најбољи су били кад је најтеже

Спорт клуб 04.11.2025
Тренер Радничког из Ниша Томислав Сивић рекао је да је срећан што је његова екипа коначно успела да оствари победу на гостујућем терену у Супер лиги Србије, након што је победила ОФК Београд у 14. колу. „Коначно смо успели да… »
Раднички коначно славио у гостима: Аутогол пресудио дуел против ОФК Београда

Раднички коначно славио у гостима: Аутогол пресудио дуел против ОФК Београда

Глас југа 04.11.2025
„Коначно смо успели да победимо у гостима. Срећан сам због тога. Све честитке мојим момцима који су били сјајни данас. Када је било најтеже били су најбољи. Ја сам срећан и поносан због тога. Морамо да кажемо да смо данас други… »

Вести дана »