Povezane vesti
Radnički iz Niša savladao OFK Beograd u 14. kolu Superlige Srbije, Sivić: „Konačno smo uspeli da pobedimo u gostima”
Naissus info 04.11.2025
Gosti su iskoristili prvo poluvreme u kojem su u potpunosti kontrolisali igru. Radnički je uputio čak 11 šuteva ka golu rivala, doduše, samo su dva išla u okvir, a i njih je zaustavio Popović. Golman “romantičara” savladan je u 31. minutu kada je loptu u… »
Osvojeni bodovi u gostima, savladan OFK Beograd
Gradski portal 018 04.11.2025
Fudbaleri Radničkog savladali su ekipu OFK Beograda u 14. kolu Superlige Srbije. Duel na Gradskom stadionu pod Kraljevicom u Zaječaru završen je rezultatom 0:1 (0:1). Pobednički pogodak postignut je u 31. minutu kada je posle centaršuta Nikole… »
Fudbaleri Radničkog savladali OFK Beograd
Niške vesti 04.11.2025
„Konačno smo uspeli da pobedimo u gostima. Srećan sam zbog toga. Sve čestitke mojim momcima koji su bili sjajni danas. Kada je bilo najteže bili su najbolji. Ja sam srećan i ponosan zbog toga. Moramo da kažemo da smo danas drugi put bili kompletni od… »
Sivić: Ponosan sam na igrače, najbolji su bili kad je najteže
Sport klub 04.11.2025
Trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić rekao je da je srećan što je njegova ekipa konačno uspela da ostvari pobedu na gostujućem terenu u Super ligi Srbije, nakon što je pobedila OFK Beograd u 14. kolu. „Konačno smo uspeli da pobedimo u gostima. Srećan… »
Radnički konačno slavio u gostima: Autogol presudio duel protiv OFK Beograda
Glas juga 04.11.2025
„Konačno smo uspeli da pobedimo u gostima. Srećan sam zbog toga. Sve čestitke mojim momcima koji su bili sjajni danas. Kada je bilo najteže bili su najbolji. Ja sam srećan i ponosan zbog toga. Moramo da kažemo da smo danas drugi put bili kompletni od… »
Vesti dana »
Velike gužve za potpisivanje podrške studentima: Samo u Lapovu preko 150 potpisa za dva sata BLOG (VIDEO)
Glas Šumadije pre 18 minutajoš 54 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
Uklonjena bomba iz Drugog svetskog rata sa gradilišta u Beogradu na vodi, transportovana na Pasuljanske livade
RTS pre 1 satjoš 39 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Vanredni parlamentarni izbori na KiM: Do 11 časova glasalo 8,27 odsto birača
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 46 povezanih