Повезане вести
Душан Ковачевић: Док сам у суботу слушао моју песму "Цвета трешња у планини" доживео сам неку врсту катарзе (ВИДЕО)
Мој Нови Сад 04.11.2025
У суботу, 1. новембра, у Новом Саду је на величанствен и потресан начин обележена годишњица пада надстрешнице на Железничкој станици. Оно што је обележило цео догађај и био један од најемотивнијих тренутака у догађају који је… »
Душан Ковачевић: Новосадски хор бриљантно отпевао моју песму „Цвета трешња у планини“, и све је било узвишено и болно…
Н1 Инфо 04.11.2025
"Све је у суботу било врло потресно на комеморацији жртвама надстрешнице у Новом Саду, достојанствено и величанствено – кад сам чуо моју песму „Цвета трешња у планини“ био сам изненађен у првом тренутку, а онда сам, као и већина… »
Душан Ковачевић: Новосадски хор је бриљантно отпевао моју песму „Цвета трешња у планини“, и све је било узвишено и болно…
Нова 04.11.2025
Све је у суботу било врло потресно на комеморацији жртвама надстрешнице у Новом Саду, достојанствено и величанствено – кад сам чуо моју песму „Цвета трешња у планини“ био сам изненађен у првом тренутку, а онда сам, као и већина… »
Душан Ковачевић: Новосадски хор је бриљантно отпевао моју песму „Цвета трешња у планини“, и све је било узвишено и болно…
Данас 04.11.2025
Све је у суботу било врло потресно на комеморацији жртвама надстрешнице у Новом Саду, достојанствено и величанствено – кад сам чуо моју песму „Цвета трешња у планини“ био сам изненађен у првом тренутку, а онда сам, као и већина… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Арапски АДНОЦ водећи кандидат за преузимање НИС-а – 15. јануар крајњи рок за одлуку
Бизнис.рс пре 29 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
Стигао одговор Трампу из ЕУ Паула Пињо: "Поносни смо на наше лидере"
Блиц пре 4 минутајош 20 повезаних