Povezane vesti

"Prijovićka laže..." Lukas otkrio detalje razgovora s Aleksandrom pred svadbu s Filipom: Lepa Brena je bila glavna tema!

"Prijovićka laže..." Lukas otkrio detalje razgovora s Aleksandrom pred svadbu s Filipom: Lepa Brena je bila glavna tema!

Kurir pre 2 sata
Aca Lukas govorio je o sukobu sa koleginicom Lepom Brenom, a potom se osvrnuo i na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. - Kad je došla svadba Aleksandra i Filipa, Brena i ja smo već bili na ''krv i nož'', i žao mi je što je mala Prijovićka… »
"Prijovićka laže": Aca Lukas se ne zaustavlja, otkrio detalje razgovora s pevačicom pred svadbu s Filipom, pale psovke

"Prijovićka laže": Aca Lukas se ne zaustavlja, otkrio detalje razgovora s pevačicom pred svadbu s Filipom, pale psovke

Mondo pre 2 sata
Pevač Aca Lukas je rešio poslednjih dana da se obračuna sa celom estradom. Prvo je izvređao Milicu Pavlović, potom Nedu Ukraden nazvao fenomenom, a sada je u jednom intervjuu otkrio detalje razgovora sa Aleksandrom Prijović pred njenu svadbu s Filipom… »
"Prijovićka laže" Pevač raskrinkao Aleksandru, nije mogao više da ćuti, otkrio detalje njihovog tajnog razgovora

"Prijovićka laže" Pevač raskrinkao Aleksandru, nije mogao više da ćuti, otkrio detalje njihovog tajnog razgovora

Alo pre 2 sata
Lukas nije štedeo reči. Pevač Aca Lukas tvrdi da Aleksandra Prijović nije iskrena kada kaže da ga ona i Filip Živojinović nisu pozvali na svadbu. Gostujući u podkastu "B-13", Lukas je govorio o svom sukobu sa koleginicom Lepom Brenom, a potom se osvrnuo… »
Drama bez granica: Aca Lukas ne prestaje sa napadima na Milicu Pavlović: Da nije mene bilo ona bi ispala iz takmičenja

Drama bez granica: Aca Lukas ne prestaje sa napadima na Milicu Pavlović: Da nije mene bilo ona bi ispala iz takmičenja

Kurir pre 12 sati
Pevač Aca Lukas, gostujući u podkastu „B-13“, progovorio je o sukobu sa koleginicom Milicom Pavlović i otkrio svoju stranu priče nakon što je izjavila da ju je molio za duet. - Ja to dete nikada nisam dirao u životu, čak sam je i podržavao, da nije mene… »
"Odvezite je u ludnicu" Drama Milice Pavlović i Ace Lukasa ne prestaje: "Da nije bilo mene ispala bi iz takmičenja"

"Odvezite je u ludnicu" Drama Milice Pavlović i Ace Lukasa ne prestaje: "Da nije bilo mene ispala bi iz takmičenja"

Alo pre 14 sati
Pevač otkrio detalje zbog kojih je došlo do nesuglasica sa mlađom koleginicom. Pevač Aca Lukas, gostujući u podkastu „B-13“, progovorio je o sukobu sa koleginicom Milicom Pavlović i otkrio svoju stranu priče nakon što je izjavila da ju je molio za duet… »

Vesti dana »