Povezane vesti
"Prijovićka laže..." Lukas otkrio detalje razgovora s Aleksandrom pred svadbu s Filipom: Lepa Brena je bila glavna tema!
Kurir pre 2 sata
Aca Lukas govorio je o sukobu sa koleginicom Lepom Brenom, a potom se osvrnuo i na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. - Kad je došla svadba Aleksandra i Filipa, Brena i ja smo već bili na ''krv i nož'', i žao mi je što je mala Prijovićka… »
"Prijovićka laže": Aca Lukas se ne zaustavlja, otkrio detalje razgovora s pevačicom pred svadbu s Filipom, pale psovke
Mondo pre 2 sata
Pevač Aca Lukas je rešio poslednjih dana da se obračuna sa celom estradom. Prvo je izvređao Milicu Pavlović, potom Nedu Ukraden nazvao fenomenom, a sada je u jednom intervjuu otkrio detalje razgovora sa Aleksandrom Prijović pred njenu svadbu s Filipom… »
"Prijovićka laže" Pevač raskrinkao Aleksandru, nije mogao više da ćuti, otkrio detalje njihovog tajnog razgovora
Alo pre 2 sata
Lukas nije štedeo reči. Pevač Aca Lukas tvrdi da Aleksandra Prijović nije iskrena kada kaže da ga ona i Filip Živojinović nisu pozvali na svadbu. Gostujući u podkastu "B-13", Lukas je govorio o svom sukobu sa koleginicom Lepom Brenom, a potom se osvrnuo… »
Drama bez granica: Aca Lukas ne prestaje sa napadima na Milicu Pavlović: Da nije mene bilo ona bi ispala iz takmičenja
Kurir pre 12 sati
Pevač Aca Lukas, gostujući u podkastu „B-13“, progovorio je o sukobu sa koleginicom Milicom Pavlović i otkrio svoju stranu priče nakon što je izjavila da ju je molio za duet. - Ja to dete nikada nisam dirao u životu, čak sam je i podržavao, da nije mene… »
"Odvezite je u ludnicu" Drama Milice Pavlović i Ace Lukasa ne prestaje: "Da nije bilo mene ispala bi iz takmičenja"
Alo pre 14 sati
Pevač otkrio detalje zbog kojih je došlo do nesuglasica sa mlađom koleginicom. Pevač Aca Lukas, gostujući u podkastu „B-13“, progovorio je o sukobu sa koleginicom Milicom Pavlović i otkrio svoju stranu priče nakon što je izjavila da ju je molio za duet… »
Vesti dana »
Izveštaj EK: U Srbiji represija, hapšenja, prekomerna upotreba sile
Vreme pre 3 satajoš 46 povezanih
Saopštenje Zbora građana Pirota povodom odlaska u Ćacilend pristalica SNS-a
Plus online pre 1 satjoš 57 povezanih
Druga sednica jesenjeg zasedanja – rasprava o biračkom spisku i leks specijalisu za Generalštab
RTS pre 5 minutajoš 72 povezane