Povezane vesti
Premijer Macut i delegacija Srbije sutra na Osmom Međunarodnom sajmu uvoza u Šangaju
Euronews 04.11.2025
Premijer Srbije prof. dr Đuro Macut i delegacija Srbije posetiće sutra Osmi Međunarodni sajam uvoza u Šangaju i Kini, na kojem se predstavljalju i privrednici iz Srbije. Macut će se obratiti se na ceremoniji otvaranja sajma, a nakon toga obići će… »
Mesarović za RTV: Uskoro "Dani Srbije" u Šangaju
RTV 04.11.2025
ŠANGAJ - Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović potvrdila je za RTV da je gradonačelnik Šangaja Gong Ženg lično podržao predlog da se u najskorije vreme organizuje manifestacija "Dani Srbije" u Šangaju, u cilju… »
Mesarović: Još jedna potvrda međusobnog poštovanja i prijateljstva naših država i naroda
Telegraf 04.11.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarovićnajavila je danas da će uskoro biti organizovani ,,Dani Srbije” u Šangaju. Mesarović je posle sastanka premijera Srbije Đure Macuta i gradonacelnika Sangaja Gong Zenga istakla da je… »
Mesarović: Uskoro "Dani Srbije" u Šangaju
Euronews 04.11.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović najavila je danas da će uskoro biti organizovani "Dani Srbije" u Šangaju i da je gradonačelnik tog grada lično podržao taj predlog. Mesarović je, posle sastanka premijera Srbije prof… »
Uskoro "Dani Srbije" u Šangaju! Mesarović: Još jedna potvrda međusobnog poštovanja i prijateljstva naših država i naroda
Kurir 04.11.2025
Mesarović je posle sastanka premijera Srbije Đure Macuta i gradonacelnika Sangaja Gong Zenga istakla da je velika čast što je danas gradonačelnik Šangaja lično podržao ovaj predlog, kako bi Srbija promovisala proizvode i tako dodatno unapredila… »
Vesti dana »
DANAS SUNCE I DO 25 STEPENI, A VEĆ NOĆAS STIŽE PROMENA: Hladni front donosi kišu i zahlađenje
Glas juga pre 49 minutajoš 21 povezana
Vučić u UN: Hrvatska ponosna na svoju nacističku prošlost, ne može da nam drži pridike
Radio 021 pre 14 minutajoš 17 povezanih
Sudija naložio Trampu da vrati pristup Beloj kući medijima koje je isterao
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 4 minutajoš 12 povezanih