Повезане вести

Потресна објава брата страдалог џудисте Партизана (16): „Тебе су анђели позвали пре него што смо успели да остваримо све наше…

Потресна објава брата страдалог џудисте Партизана (16): „Тебе су анђели позвали пре него што смо успели да остваримо све наше…

Нова 04.11.2025
Седам дана након трагичне смрти младог џудисте (16) који је настрадао 29. октобра у саобраћајној несрећи, огласио се његов рођени брат који је такође кобног дана био у комбију смрти када је остао без свог најрођенијег. Његове… »
"Молим се да си на неком бољем месту, са анђелима": Потресне поруке брата близанца погинулог џудисте Лазара

"Молим се да си на неком бољем месту, са анђелима": Потресне поруке брата близанца погинулог џудисте Лазара

Мондо 04.11.2025
Седам дана након трагичне смрти младог џудисте Лазара П. (16) који је настрадао 29. октобра у саобраћајној несрећи, огласио се његов рођени брат Лука П. који је такође кобног дана био у комбију смрти када је остао без свог… »
"Мој најмилији брате, рођени смо у истом минуту, сада сам остао без пола срца" Огласио се џудиста Партизана који је преживео…

"Мој најмилији брате, рођени смо у истом минуту, сада сам остао без пола срца" Огласио се џудиста Партизана који је преживео…

Курир 04.11.2025
Седам дана након трагичне смрти младог џудисте Лазара П. (16) који је настрадао 29. октобра у саобраћајној несрећи, огласио се његов рођени брат Лука П. који је такође кобног дана био у комбију смрти када је остао без свог… »
Срце да пукне! Огласио се брат несрећно страдалог џудисте Партизана и расплакао целу Србију

Срце да пукне! Огласио се брат несрећно страдалог џудисте Партизана и расплакао целу Србију

Вечерње новости 04.11.2025
Млади џудиста Партизана, Лазар Павловић, трагично је изгубио живот у саобраћајној несрећи прошле недеље. Фото: Џудо савез Београда Његов брат близанац Лука, који се такође бави џудом, опростио се од њега емотивном поруком… »
Да срце пукне! Близанац се опростио од страдалог дечака - "остао сам са пола срца"

Да срце пукне! Близанац се опростио од страдалог дечака - "остао сам са пола срца"

Ало 04.11.2025
Лазар П., талентовани џудиста, преминуо је у саобраћајној несрећи 29. октобра код Ковиља. Лука П., брат близанац погинулог Лазара , 16-годишњег џудисте Партизана који је погинуо у саобраћајној несрећи, огласио се потресном… »

Вести дана »