Povezane vesti

Stefan Karić progovorio o aferi sa Aneli ahmić! Anita ih razotkrila čim je ušla u Elitu 9, a kad je spomenula ove poruke…

Stefan Karić progovorio o aferi sa Aneli ahmić! Anita ih razotkrila čim je ušla u Elitu 9, a kad je spomenula ove poruke…

Kurir pre 20 minuta
Anita Stanojlović, bivša žena Jovane Tomić, ušla je u Zadrugu 9 Elitu i otkrila da ju je muvao Stefan Karić koji je inače Matorin blizak prijatelj i bio je na njihovom venčanju na Svetom Stefanu. Takođe, Anita tvrdi da su Karić i Aneli imali aferu… »
"Čuo sam da se hvalila" Stefan Karić otkrio da li je bio intiman sa Aneli Ahmić

"Čuo sam da se hvalila" Stefan Karić otkrio da li je bio intiman sa Aneli Ahmić

Alo pre 11 sati
Nije krio detalje. Anita Stanojlović, bivša supruga Jovane Tomić, ušla je u Zadrugu 9 Elitu i otkrila da ju je muvao Stefan Karić koji je inače Matorin blizak prijatelj i bio je na njihovom venčanju na Svetom Stefanu. Takođe, Anita tvrdi da su Karić i… »
"Saznao sam da se hvalila" Oglasio se Stefan Karić zbog navodne afere sa Aneli! Anita ih razotkrila

"Saznao sam da se hvalila" Oglasio se Stefan Karić zbog navodne afere sa Aneli! Anita ih razotkrila

Telegraf pre 11 sati
Anita Stanojlović, bivša žena Jovane Tomić, ušla je u Zadrugu 9 Elitu i otkrila da ju je muvao Stefan Karić koji je inače Matorin blizak prijatelj i bio je na njihovom venčanju na Svetom Stefanu. Takođe, Anita tvrdi da su Karić i Aneli imali aferu… »

Vesti dana »