Povezane vesti

„Mogao sam nekoga da ubijem“: Entoni Hopkins otkrio kad je shvatio da ima problem sa alkoholom, ali i zašto njegova žena misli…

„Mogao sam nekoga da ubijem“: Entoni Hopkins otkrio kad je shvatio da ima problem sa alkoholom, ali i zašto njegova žena misli…

Nova pre 11 sati
Entoni Hopkins je nedavno govorio o svom privatnom životu, problemima i uspesima. Legendarni glumac Entoni Hopkins otkrio je da njegova supruga Stela Arojave, veruje da on možda ima autizam, ali on kaže da ga takve oznake uopšte ne zanimaju. Oskarovac je… »
Entoni Hopkins progovorio u autizmu: "Opsednut sam..." FOTO

Entoni Hopkins progovorio u autizmu: "Opsednut sam..." FOTO

B92 pre 17 sati
Slani glumac objavljuje memoare 4. novebra. Dok je otvoreno govorio o svemu, od porodične istorije do svog mentalnog zdravlja, u novom intervjuu za Sandej tajms, dobitnik Oskara, 87- godišnji Entoni Hopkins, otkrio je da je njegova supruga Stela Arojave… »
Entoni Hopkins ima autizam: Supruga zabrinuta, evo kako je to otkrila!

Entoni Hopkins ima autizam: Supruga zabrinuta, evo kako je to otkrila!

Vesti online pre 19 sati
Glumac Entoni Hopkins otkrio je kako njegova supruga, Stela Arojave, misli da on ima autizam. U razgovoru sa “Sunday Times-om”, objasnio je kako je ona gotovo i sigurna u to, jer je “on opsednut detaljima i brojevima”. Šta to znači? Lično, s druge… »

Vesti dana »