Povezane vesti
Zagonetka: Zašto lišće menja boju u jesen
BBC News pre 16 sati
U mnogim delovima sveta, „voajerisanje lišća“ postala je popularna atrakcija dok milioni ljudi putuju da vide i fotografišu spektakularne godišnje promene boje lišća. Iako je hemija jesenjih boja dobro shvaćena, među naučnicima se još uvek vodi žučna… »
Danas pre 16 sati
Iako je hemija jesenjih boja dobro shvaćena, među naučnicima se još uvek vodi žučna rasprava oko toga zašto je drveće uopšte razvilo živopisne jesenje boje. Vozeći se na sever kroz okrug Dačes, u državi Njujork, sredinom oktobra, okružena sam raskošnim… »
Radio 021 pre 16 sati
U mnogim delovima sveta, „voajerisanje lišća“ postala je popularna atrakcija dok milioni ljudi putuju da vide i fotografišu spektakularne godišnje promene boje lišća. REUTERS/Kevin Lamarque Iako je hemija jesenjih boja dobro shvaćena, među naučnicima se… »
NIN pre 16 sati
Iako je hemija jesenjih boja dobro shvaćena, među naučnicima se još uvek vodi žučna rasprava oko toga zašto je drveće uopšte razvilo živopisne jesenje boje. Vozeći se na sever kroz okrug Dačes, u državi Njujork, sredinom oktobra, okružena sam raskošnim… »
Južne vesti pre 16 sati
REUTERS/Kevin Lamarque Iako je hemija jesenjih boja dobro shvaćena, među naučnicima se još uvek vodi žučna rasprava oko toga zašto je drveće uopšte razvilo živopisne jesenje boje. Vozeći se na sever kroz okrug Dačes, u državi Njujork, sredinom oktobra… »
Vesti dana »
UŽIVO Sin autoprevoznika Jaćimovića kaže da će njegov otac uskoro biti pušten na slobodu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
(VIDEO) Novak Đoković posle prve pobede u „njegovoj“ Atini: „Još učim grčki, a osećam se zaista kao kod kuće“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Ujutro prizemni mraz, tokom dana toplije: Temperatura do 17 stepeni
Telegraf pre 14 minutajoš 2 povezane
Hrvatska policija privela tri osobe zbog incidenta na Danima srpske kulture u Splitu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Svedok stravičnog požara u Tuzli: "Najpotresniji prizor koji sam ikada video"
Telegraf pre 4 satijoš 1 povezana