Povezane vesti
Uručenjem priznanja u „Parobrodu“ otvorena izložba „Zlatno pero Beograda – 18. Međunarodno bijenale ilustracije"
RTS 04.11.2025
U ustanovi kulture „ Parobrod“, otvorena je izložba 53. „Zlatno pero Beograda – 18. Međunarodno bijenale ilustracije", a Gran pri je pripao je Kolumbijcu Andresu Rodrigezu Morenu. Članovi žirija bili su: Paskvale Del Vekio, Rajko Milošević Gera, Ljiljana… »
Uručenjem nagrada otvorena izložba ilustracija "Zlatno pero"
Telegraf 04.11.2025
Izložba 53. "Zlatno pero Beograda - 18. Međunarodno bijenale ilustracije" otvorena je uručenjem nagrada u Ustanovi kulture Parobrod. Gran pri "Zlatnog pera" pripao je Kolumbijcu Andresu Rodrigezu Morenu, a Međunarodne nagrade Ani Grigorjev, Marijam… »
Vesti dana »
„Mnogo toga smo uradili, ali moramo napredovati na EU putu“: Vučić na Forumu GLOBSEC BELTALKS
Danas pre 15 minutajoš 31 povezana
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Forbes pre 25 minutajoš 21 povezana
Anđa u suzama postaje svoja na svome: Mislila sam neću doživeti ovo! Muž mi je umro, deca u inostranstvu, napokon ću da legalizujem kuću
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 16 povezanih