Повезане вести
"Нек ме сачекају два дана, пешке бих дошао у Београд": Бивши ас Партизана открио да ли су га звали из Хумске
Мондо 04.11.2025
Некадашњи фудбалер Партизана Виктор Треневски спомињао се као потенцијална замена за Срђана Благојевића на клупи црно-белих, али за сада га из Хумске нико није позвао. Тренутно је на клупи црногорског трећелигаша Тузија и… »
Треневски: "Ништа ми није тешко за вољени клуб, волео бих да радим са овим бебама"
Б92 04.11.2025
После отказа који је добио Срђан Благојевић на месту тренера Партизана, као једно од име које би могао да га наследи јесте Виктор Треневски. Он је тренутно тренер трећелигаша из Црне Горе, мада како сам тврди за њега би била… »
"Пешке бих дошао у хумску"! Огласио се кандидат за клупу Партизана и открио шта је његов услов
Вечерње новости 04.11.2025
ЛИЦИТАЦИЈА са именима за новог тренера Партизана је одавно кренула. Фото: Тањуг/Јована Кулашевић Један од поменутих је и Виктор Треневски, који је тренутно тренер у трећелигашу из Тузија. Међутим, бивши фудбалер Партизана је у… »
Треневски: Пешке бих дошао из Црне Горе због Партизана
Спорт клуб 04.11.2025
Шеф струке Тузија открио да никаквих контаката и позива из Партизана није било. Иако лепо звучи, вест да ће Виктор Треневски преузети Партизан звучи прилично нереално. Пласирали су је црногорски медији, а проверио на лицу места… »
Треневски открио да ли долази у Хумску
Спортски журнал 04.11.2025
Била би ми част, али није било контакта – казао је Виктор. Виктор Треневски, тренутно тренер трећелигаша Тузија из Црне Горе, помиње се као наследник Срђана Благојевића на клупи Партизана, а ову вест су пренели сви црногорски… »
Вести дана »
ВИДЕО: Почела пријава за легализацију нелегалних објеката – отворена платформа, објављено и видео упутство
Озон пре 2 минутајош 16 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 37 минутајош 16 повезаних
ВИДЕО: Нова победа Денвера, Јокићу скок недостајао за нови трипл-дабл
Радио 021 пре 57 минутајош 18 повезаних