Povezane vesti

"Nek me sačekaju dva dana, peške bih došao u Beograd": Bivši as Partizana otkrio da li su ga zvali iz Humske

"Nek me sačekaju dva dana, peške bih došao u Beograd": Bivši as Partizana otkrio da li su ga zvali iz Humske

Mondo pre 8 sati
Nekadašnji fudbaler Partizana Viktor Trenevski spominjao se kao potencijalna zamena za Srđana Blagojevića na klupi crno-belih, ali za sada ga iz Humske niko nije pozvao. Trenutno je na klupi crnogorskog trećeligaša Tuzija i pisanje medija mu imponuje… »
Trenevski: "Ništa mi nije teško za voljeni klub, voleo bih da radim sa ovim bebama"

Trenevski: "Ništa mi nije teško za voljeni klub, voleo bih da radim sa ovim bebama"

B92 pre 8 sati
Posle otkaza koji je dobio Srđan Blagojević na mestu trenera Partizana, kao jedno od ime koje bi mogao da ga nasledi jeste Viktor Trenevski. On je trenutno trener trećeligaša iz Crne Gore, mada kako sam tvrdi za njega bi bila velika čast ako bi dobio… »
"Peške bih došao u humsku"! Oglasio se kandidat za klupu Partizana i otkrio šta je njegov uslov

"Peške bih došao u humsku"! Oglasio se kandidat za klupu Partizana i otkrio šta je njegov uslov

Večernje novosti pre 10 sati
LICITACIJA sa imenima za novog trenera Partizana je odavno krenula. Foto: Tanjug/Jovana Kulašević Jedan od pomenutih je i Viktor Trenevski, koji je trenutno trener u trećeligašu iz Tuzija. Međutim, bivši fudbaler Partizana je u izjavi za Sportki žurnal… »
Trenevski: Peške bih došao iz Crne Gore zbog Partizana

Trenevski: Peške bih došao iz Crne Gore zbog Partizana

Sport klub pre 11 sati
Šef struke Tuzija otkrio da nikakvih kontakata i poziva iz Partizana nije bilo. Iako lepo zvuči, vest da će Viktor Trenevski preuzeti Partizan zvuči prilično nerealno. Plasirali su je crnogorski mediji, a proverio na licu mesta Sportski žurnal… »
Trenevski otkrio da li dolazi u Humsku

Trenevski otkrio da li dolazi u Humsku

Sportski žurnal pre 13 sati
Bila bi mi čast, ali nije bilo kontakta – kazao je Viktor. Viktor Trenevski, trenutno trener trećeligaša Tuzija iz Crne Gore, pominje se kao naslednik Srđana Blagojevića na klupi Partizana, a ovu vest su preneli svi crnogorski mediji. Kako bismo… »

Vesti dana »