Повезане вести
Завршен рад Скупштине за данас, наставак сутра ујутру, у 10 часова: Дијана Хрка и даље штрајкује глађу испред
Данас 04.11.2025
Посланици опозиције која учествује у раду данашње седнице Скупштине Србије одали су на плату испред зграде парламента пошту настрадалима у трагедији у Новом Саду, тишином од 16 минута. Док су посланици посланичких група СРЦЕ… »
(БЛОГ) Посланици настављају расправу о Генералштабу у среду: Стручњаци указују на жељу власти да се зграда сруши
Н1 Инфо 04.11.2025
У Скупштини Србије посланици расправљају о Закону о бирачком списку, као и лекс специјалису за Генералштаб. Стручњаци упозоравају да се овим посебним законом Генералштаб третира као "опасна рушевина", а Форбес Србија у својој… »
Павић (Ми снага народа): Продајом зграда Генералштаба власт купује подршку Трампа
Бета 04.11.2025
Посланик покрета Ми снага народа-проф. др Бранимир Несторовић у Скупштини Србије Александар Павић, рекао је данас да власт продајом зграда Генералштаба, које су оштећене бомбардовањем НАТО снага 1999, купује подршку америчког… »
Павић (Ми снага народа): Продајом зграда Генералштаба власт купује подршку Трампа
Радио сто плус 04.11.2025
Посланик покрета Ми снага народа-проф. др Бранимир Несторовић у Скупштини Србије Александар Павић, рекао је данас да власт продајом зграда Генералштаба, које су оштећене бомбардовањем НАТО снага 1999, купује подршку америчког… »
Расправа о посебном закону за зграду Генералштаба у Скупштини Србије
Слободна Европа 04.11.2025
У Скупштини Србије почела је 4. новембра расправа о посебном закону којим би се омогућила градња на месту зграда Генералштаба и Министарства одбране оштећених у НАТО бомбардовању 1999. Намеру да на том месту изгради луксузни… »
Јованов опозицији: Генералштаб није заштичено културно добро, ви хоћете рушевину да претворите у ремек-дело
НИН 04.11.2025
Шеф Посланичке групе Српске напредне странке Миленко Јованов позвао је данас посланике у Скупштини Србије да гласају за лекс специјалис о згради Генералштаба, наводећи да је је то искорак у модернизацији, инвестицијама и… »
„Комунистички“ Генералштаб чека судбина „нацистичког“ Старог савског моста: Како је посланик СНС образложио лекс специалис…
Недељник 04.11.2025
Помињањем „аустријског каплара“ који после рата није обновио зграде некадашњег Министарства војног и Војне академије, али и подсећањем на рушење Маршалата ради изградње амбасаде САД, посланик СНС Миленко Јованов је у… »
Јованов опозицији: Ви ћете рушевину да претворите у ремек-дело
Н1 Инфо 04.11.2025
Посланик Српске напредне странке Миленко Јовановић, говорећи о лекс специјалису за Генералштаб, у обраћању опозиционим посланицима је казао да "они желе рушевину да претворе у ремек дело". “Генералштаб није заштичено културно… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 16 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана