Povezane vesti
Milanović o napadu na Srbe u Splitu: Tu ima vucibatina mojih godina. Presuditi im da to više ne rade
Nova pre 6 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović učestvovao je na svečanoj sednici Pravnoga fakulteta povodom 249. godišnjice osnivanja i obeležavanja Dana Pravnog fakulteta Univerziteta u Zagrebu. Dao je izjavu za medije i komentarisao upad maskiranih muškaraca na… »
Milanović o huliganima iz Splita: Među njima su i vucibatine mojih godina - locirati ih, izručiti i presuditi
N1 Info pre 7 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je povodom upada maskiranih muškaraca na Dane srpske kulture u Splitu da su među njima, kako je rekao, i "vucibatine njegovih godina" i da ih treba "locirati, izručiti i presuditi". "Jedan očajan događaj, grupa… »
"Ima među njima vucibatina mojih godina, to treba locirati": Oglasio se Milanović o napadu na Srbe u Splitu
Mondo pre 7 sati
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je upad maskiranih muškaraca na Dane srpske kulture u Splitu. "Jedan očajan događaj, grupa žena, dece se okupila, kako su saznali za to ovi junaci? Bio sam u Splitu pre dva meseca i organizovane su… »
Milanović o incidentu u Splitu: Tu ima vucibatina mojih godina; Locirati, izručiti i presuditi
B92 pre 6 sati
Hrvatski predsednik Zoran Milanović učestvovao je danas na svečanoj sednici Pravnog fakulteta povodom 249. godišnjice osnivanja i proslave Dana Pravnog fakulteta Univerziteta u Zagrebu. Dao je izjavu medijima i komentarisao upad maskiranih muškaraca na… »
Vesti dana »
ZLF i PSG o izveštaju EK: Jasno ukazano da je Srbija oteta država od strane vlasti
Beta pre 2 satajoš 45 povezanih
Miroslav Aleksić u Skupštini: Patriotizam se ne pokazuje pesmom pored majke koja se bori za pravdu
Glas Šumadije pre 25 minutajoš 55 povezanih
„Aco, Srbine“ odjekivalo iz Ćacilenda tokom 17 minuta tišine ispred Skupštine (VIDEO)
Danas pre 9 satijoš 71 povezana
VJT najavilo žalbu na odluku o Štimcu: "Sud odstupa od prakse i osumnjičenima za nasillje ne određuje pritvor"
NIN pre 6 satijoš 30 povezanih