Повезане вести

Тужилаштво за организовани криминал тврди да је Вучић покушао да изврши 'недозвољен утицај' на њих

Тужилаштво за организовани криминал тврди да је Вучић покушао да изврши 'недозвољен утицај' на њих

Слободна Европа 04.11.2025
Колегијум Јавног тужилаштва за организовани криминал у Србији саопштио је 4. новембра да је председник Србије Александар Вучић покушао да у јавном наступу претходног дана "изврши непримерен и недозвољен утицај на ово… »
Тужилаштво за организовани криминал оптужило Вучића за злоупотребу овлашћења и утицај на исход истрага

Тужилаштво за организовани криминал оптужило Вучића за злоупотребу овлашћења и утицај на исход истрага

Сербиан Невс Медиа 04.11.2025
Колегијум Јавног тужилаштва за организовани криминал (ТОК) оценило је данас да је председник Србије Александар Вучић, синоћњим „омаловажавањем и криминализовањем“ тужилаца тог тужилаштва, прекорачио и злоупотребио своја… »
Вучић попустио пред притиском ТОК-а: „Јесам претерао“ у оптужбама, али тужиоци су „слагали“ о мом утицају

Вучић попустио пред притиском ТОК-а: „Јесам претерао“ у оптужбама, али тужиоци су „слагали“ о мом утицају

Сербиан Невс Медиа 04.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је „претерао“ када је поједине тужиоце из Тужилаштва за организовани криминал назвао криминалцима и корумпираном бандом али је додао да су из тог тужилаштва „слагали“ када… »
Тужилаштво за организовани криминал: Вучић покушао да изврши недозвољен утицај на тужилаштво

Тужилаштво за организовани криминал: Вучић покушао да изврши недозвољен утицај на тужилаштво

Нови магазин 04.11.2025
Колегијум Јавног тужилаштва за организовани криминал саопштио је да је председник Републике Александар Вучић својим изјавама у емисији „Ћирилица“ на телевизији Прва прекорачио и злоупотребио своја овлашћења, те покушао да изврши… »
Јавно тужилаштво за организовани криминал: Председник у гостовању прекорачио овлашћења; Вучић: Говорио сам истину

Јавно тужилаштво за организовани криминал: Председник у гостовању прекорачио овлашћења; Вучић: Говорио сам истину

Еуроневс 04.11.2025
Јавно тужилаштво за организовани криминал саопштило је да колегијум тог тужилаштва указује јавности да је председник Републике прекорачио своја законом и Уставом дата овлашћења. Колегијум је реаговао поводом гостовања и… »
Вучић о саопштењу ТОК: Претерао сам, али сам говорио истину

Вучић о саопштењу ТОК: Претерао сам, али сам говорио истину

РТС 04.11.2025
Председник Александар Вучић изјавио је да никада није хтео да врши утицај на Тужилаштво за организовани киминал и да је мало претерао, али да је говорио истину. Председник Вучић је у изјави новинарима у Бриселу коментарисао… »
Вучиц́ о саопштењу тужилаштва за организовани криминал: Претерао сам, али сам говорио истину

Вучиц́ о саопштењу тужилаштва за организовани криминал: Претерао сам, али сам говорио истину

Спутник 04.11.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да никада није хтео да врши утицај на Јавно тужилаштво за организовани криминал и да је у емисији „Ц́ирилица“ мало претерао у начину на који је говорио, али истиче да је говорио… »
Вучић: Немам сазнања да ће бити скуп СНС у Ћациленду, једини за који знам је у Новом Саду

Вучић: Немам сазнања да ће бити скуп СНС у Ћациленду, једини за који знам је у Новом Саду

Нови магазин 04.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је "претерао" када је поједине тужиоце из Тужилаштва за организовани криминал назвао криминалцима и корумпираном бандом, али је додао да су из тог тужилаштва "слагали" када су га… »

Н1 Инфо 04.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је "претерао" када је поједине тужиоце из Тужилаштва за организовани криминал назвао криминалцима и корумпираном бандом, али је додао да су из тог тужилаштва "слагали" када су га… »
Вучић признао да је „претерао“, па одговорио тужиоцима ЈТОК: „Слагали су да сам хтео да извршим утицај на њих“

Вучић признао да је „претерао“, па одговорио тужиоцима ЈТОК: „Слагали су да сам хтео да извршим утицај на њих“

Нова 04.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је "претерао" када је поједине тужиоце из Тужилаштва за организовани криминал назвао криминалцима и корумпираном бандом, али је додао да је све то истина, као и да су из… »
Вучић о саопштењу ТОК: Слагали су да сам хтео да извршим било какав утицај на њих

Вучић о саопштењу ТОК: Слагали су да сам хтео да извршим било какав утицај на њих

Недељник 04.11.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је „претерао“ када је поједине тужиоце из Тужилаштва за организовани криминал назвао криминалцима и корумпираном бандом али је додао да су из тог тужилаштва „слагали“ када… »
Тужилаштво за организовани криминал: Александар Вучић злоупотребио уставна овлашћења и покушао да изврши утицај на тужилаштво…

Тужилаштво за организовани криминал: Александар Вучић злоупотребио уставна овлашћења и покушао да изврши утицај на тужилаштво…

Правда 04.11.2025
Поводом гостовања и интервуја председника Србије Александра Вучића у емисији „Ћирилица Миломира Марића“ емитованој јуче на телевизији Прва, у ком је изнео бесрамне тврдње којима омаловажава и криминализује јавне тужиоце Јавног… »
Јавно тужилаштво за организовани криминал реаговало на изјаве Вучића код Марића у "Ћирилици"

Јавно тужилаштво за организовани криминал реаговало на изјаве Вучића код Марића у "Ћирилици"

Телеграф 04.11.2025
Јавно тужилаштво за организовани криминал саопштило је да колегијум тог тужилаштва указује јавности да је председник Републике прекорачио и злоупотребио своја законом и Уставом дата овлашћења и покушао да изврши непримерен и… »
Тужилаштво за организовани криминал: Вучић злоупотребио положај и омаловажио тужиоце

Тужилаштво за организовани криминал: Вучић злоупотребио положај и омаловажио тужиоце

Ин медија 04.11.2025
Колегијум Јавног тужилаштва за организовани криминал саопштио је да је председник Републике Александар Вучић током гостовања у емисији „Ћирилица“ на ТВ Прва „прекорачио и злоупотребио своја овлашћења“, покушавајући да изврши… »
Тужилаштво за организовани криминал: Вучић злоупотребио уставна овлашћења

Глас Шумадије 04.11.2025
Поводом гостовања и интервуја председника Републике Александра Вучића у емисији „Ћирилица Миломира Марића“ емитованој 03.11.2025. године на телевизији Прва, у ком је изнео бесрамне тврдње којима омаловажава и криминализује… »
Тужилаштво за организовани криминал: Бесрамне Вучићеве тврдње

Тужилаштво за организовани криминал: Бесрамне Вучићеве тврдње

Време 04.11.2025
Тужилаштво за организовани криминал је саопштило да је Вучић „прекорачио и злоупотребио своја законом и Уставом дата овлашћења и покушао да изврши непримерен и недозвољен утицај“ на то тужилаштво. Јавно тужилаштво за… »

Врање невс 04.11.2025
Врање/Београд - Поводом гостовања и интервуја председника Србије Александра Вучића у емисији Ћирилица Миломира Марића, емитованој у понедељак на једној телевизији са националном фреквенцијом, у ком је изнео бесрамне тврдње… »
Тужилаштво за организовани криминал: Председник Републике прекорачио и злоупотребио овлашц́ења

Тужилаштво за организовани криминал: Председник Републике прекорачио и злоупотребио овлашц́ења

Спутник 04.11.2025
Јавно тужилаштво за организовани криминал саопштило је да колегијум тог тужилаштва указује јавности да је председник Републике прекорачио и злоупотребио своја законом и Уставом дата овлашц́ења и покушао да изврши непримерен и… »
Тужилаштво за организовани криминал оптужило председника Вучића за притисак на тужиоце

Тужилаштво за организовани криминал оптужило председника Вучића за притисак на тужиоце

Машина 04.11.2025
Колегијум Јавног тужилаштва за организовани криминал (ТОК) саопштило је да је председник Србије Александар Вучић прекорачио своја уставна и законска овлашћења гостовањем у емисији „Ћирилица Миломира Марића“ на телевизији Прва… »
ТОК: Вучић злоупотребио уставна овлашћења, покушао да изврши непримерен и недозвољен утицај на тужилаштво

ТОК: Вучић злоупотребио уставна овлашћења, покушао да изврши непримерен и недозвољен утицај на тужилаштво

Н1 Инфо 04.11.2025
Поводом гостовања и интервуја председника Србије Александра Вучића у емисији „Ћирилица Миломира Марића“ емитованој јуче на телевизији Прва, у ком је изнео бесрамне тврдње којима омаловажава и криминализује јавне тужиоце Јавног… »
Тужилаштво: Вучић омаловажавао и криминализовао тужиоце, прекорачио Уставна овлашћења

Тужилаштво: Вучић омаловажавао и криминализовао тужиоце, прекорачио Уставна овлашћења

Бета 04.11.2025
Колегијум Јавног тужилаштва за организовани криминал (ТОК) оценио је данас да је председник Србије Александар Вучић, синоћњим "омаловажавањем и криминализовањем" тужилаца тог тужилаштва, прекорачио и злоупотребио своја законом… »
Колегијум Тужилаштва за организовани криминал: Вучић прекорачио овлашћења и покушао да утиче на истраге

Колегијум Тужилаштва за организовани криминал: Вучић прекорачио овлашћења и покушао да утиче на истраге

Данас 04.11.2025
Поводом гостовања и интервјуа председника Републике Александра Вучића у емисији „Ћирилица Миломира Марића“, емитованој јуче на телевизији Прва, Колегијум Јавног тужилаштва за организовани криминал саопштио је да је председник у… »
„Бесрамне тврдње председника, прекорачио и злоупотребио своја овлашћења“: Огласило се Јавно тужилаштво за организовани…

„Бесрамне тврдње председника, прекорачио и злоупотребио своја овлашћења“: Огласило се Јавно тужилаштво за организовани…

Нова 04.11.2025
Јавно тужилаштво за организовани криминал (ЈТОК) огласило се поводом гостовања председника Александра Вучића у емисији "Ћирилица" на телевизији "Прва". Они су истакли да је председник изнео бесрамне тврдње на рачун јавних… »
Тужилаштво за организовани криминал: Вучић злоупотребио уставна и законска овлашћења

Тужилаштво за организовани криминал: Вучић злоупотребио уставна и законска овлашћења

Недељник 04.11.2025
Јавно тужилаштво за организовани криминал (ТОК) огласило се саопштењем поводом изјава председника Србије Александра Вучића синоћ у емисији „Ћирилица“ Миломира Марића. „Поводом гостовања и интервуја у ком је изнео бесрамне… »
ТОК: Председник Републике прекорачио и злоупотребио овлашћења дата законом и Уставом

ТОК: Председник Републике прекорачио и злоупотребио овлашћења дата законом и Уставом

РТС 04.11.2025
Јавно тужилаштво за организовани криминал саопштило је да колегијум тог тужилаштва указује јавности да је председник Републике прекорачио и злоупотребио своја законом и Уставом дата овлашћења и покушао да изврши непримерен и… »

Радио сто плус 04.11.2025
“Увредљивим и неистинитим изјавама Александар Вучић поново таргетира поступајуће тужиоце и покушава да са позиције ауторитета и моћи председника Републике изврши недозвољен утицај на исход покренутих поступака, изношењем… »
Колегијум Тужилаштва за организовани криминал: Вучић злоупотребио овлашћења, бесрамне тврдње

Колегијум Тужилаштва за организовани криминал: Вучић злоупотребио овлашћења, бесрамне тврдње

Радио 021 04.11.2025
Председник Србије Александар Вучић прекорачио је и злоупотребио своја овлашћења приликом гостовања у емисији "Ћирилица", наводи се у саопштењу на сајту Тужилаштва за организовани криминал. Како се наводи у саопштењу… »
Вучић: Цео поступак због Генералштаба се води јер је стигао налог споља да Србија не сме да успостави боље односе са…

Вучић: Цео поступак због Генералштаба се води јер је стигао налог споља да Србија не сме да успостави боље односе са…

Данас 03.11.2025
Председник Србије Александар Вучић вечерас је, говорећи о поступку који се води против неколико званичника због наводног фалсификовања документације приликом скидања заштите културног добра са комплекса генералштаба, поједине… »

Вести дана »