Povezane vesti

Tužilaštvo za organizovani kriminal tvrdi da je Vučić pokušao da izvrši 'nedozvoljen uticaj' na njih

Tužilaštvo za organizovani kriminal tvrdi da je Vučić pokušao da izvrši 'nedozvoljen uticaj' na njih

Slobodna Evropa pre 24 sata
Kolegijum Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Srbiji saopštio je 4. novembra da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao da u javnom nastupu prethodnog dana "izvrši neprimeren i nedozvoljen uticaj na ovo tužilaštvo". Ovim saopštenjem… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal optužilo Vučića za zloupotrebu ovlašćenja i uticaj na ishod istraga

Tužilaštvo za organizovani kriminal optužilo Vučića za zloupotrebu ovlašćenja i uticaj na ishod istraga

Serbian News Media pre 24 sata
Kolegijum Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) ocenilo je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sinoćnjim „omalovažavanjem i kriminalizovanjem“ tužilaca tog tužilaštva, prekoračio i zloupotrebio svoja zakonom i Ustavom data… »
Vučić popustio pred pritiskom TOK-a: „Jesam preterao“ u optužbama, ali tužioci su „slagali“ o mom uticaju

Vučić popustio pred pritiskom TOK-a: „Jesam preterao“ u optužbama, ali tužioci su „slagali“ o mom uticaju

Serbian News Media pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je „preterao“ kada je pojedine tužioce iz Tužilaštva za organizovani kriminal nazvao kriminalcima i korumpiranom bandom ali je dodao da su iz tog tužilaštva „slagali“ kada su ga optužili da je hteo… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Vučić pokušao da izvrši nedozvoljen uticaj na tužilaštvo

Tužilaštvo za organizovani kriminal: Vučić pokušao da izvrši nedozvoljen uticaj na tužilaštvo

Novi magazin pre 1 sat
Kolegijum Javnog tužilaštva za organizovani kriminal saopštio je da je predsednik Republike Aleksandar Vučić svojim izjavama u emisiji „Ćirilica“ na televiziji Prva prekoračio i zloupotrebio svoja ovlašćenja, te pokušao da izvrši „neprimeren i… »
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal: Predsednik u gostovanju prekoračio ovlašćenja; Vučić: Govorio sam istinu

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal: Predsednik u gostovanju prekoračio ovlašćenja; Vučić: Govorio sam istinu

Euronews pre 3 sata
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da kolegijum tog tužilaštva ukazuje javnosti da je predsednik Republike prekoračio svoja zakonom i Ustavom data ovlašćenja. Kolegijum je reagovao povodom gostovanja i intervjua predsednika Republike… »
Vučić o saopštenju TOK: Preterao sam, ali sam govorio istinu

Vučić o saopštenju TOK: Preterao sam, ali sam govorio istinu

RTS pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da nikada nije hteo da vrši uticaj na Tužilaštvo za organizovani kiminal i da je malo preterao, ali da je govorio istinu. Predsednik Vučić je u izjavi novinarima u Briselu komentarisao saopštenje Kolegijuma Javnog… »
Vučić o saopštenju tužilaštva za organizovani kriminal: Preterao sam, ali sam govorio istinu

Vučić o saopštenju tužilaštva za organizovani kriminal: Preterao sam, ali sam govorio istinu

Sputnik pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada nije hteo da vrši uticaj na Javno tužilaštvo za organizovani kriminal i da je u emisiji „Ćirilica“ malo preterao u načinu na koji je govorio, ali ističe da je govorio istinu. „Što se tiče reakcije… »
Vučić: Nemam saznanja da će biti skup SNS u Ćacilendu, jedini za koji znam je u Novom Sadu

Vučić: Nemam saznanja da će biti skup SNS u Ćacilendu, jedini za koji znam je u Novom Sadu

Novi magazin pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "preterao" kada je pojedine tužioce iz Tužilaštva za organizovani kriminal nazvao kriminalcima i korumpiranom bandom, ali je dodao da su iz tog tužilaštva "slagali" kada su ga optužili da je hteo da… »

N1 Info pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "preterao" kada je pojedine tužioce iz Tužilaštva za organizovani kriminal nazvao kriminalcima i korumpiranom bandom, ali je dodao da su iz tog tužilaštva "slagali" kada su ga optužili da je hteo da… »
Vučić o saopštenju TOK: Slagali su da sam hteo da izvršim bilo kakav uticaj na njih

Vučić o saopštenju TOK: Slagali su da sam hteo da izvršim bilo kakav uticaj na njih

Nedeljnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je „preterao“ kada je pojedine tužioce iz Tužilaštva za organizovani kriminal nazvao kriminalcima i korumpiranom bandom ali je dodao da su iz tog tužilaštva „slagali“ kada su ga optužili da je hteo… »
Vučić priznao da je „preterao“, pa odgovorio tužiocima JTOK: „Slagali su da sam hteo da izvršim uticaj na njih“

Vučić priznao da je „preterao“, pa odgovorio tužiocima JTOK: „Slagali su da sam hteo da izvršim uticaj na njih“

Nova pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je "preterao" kada je pojedine tužioce iz Tužilaštva za organizovani kriminal nazvao kriminalcima i korumpiranom bandom, ali je dodao da je sve to istina, kao i da su iz tog tužilaštva "slagali"… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Aleksandar Vučić zloupotrebio ustavna ovlašćenja i pokušao da izvrši uticaj na tužilaštvo…

Tužilaštvo za organizovani kriminal: Aleksandar Vučić zloupotrebio ustavna ovlašćenja i pokušao da izvrši uticaj na tužilaštvo…

Pravda pre 6 sati
Povodom gostovanja i intervuja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji „Ćirilica Milomira Marića“ emitovanoj juče na televiziji Prva, u kom je izneo besramne tvrdnje kojima omalovažava i kriminalizuje javne tužioce Javnog tužilaštva za… »
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal reagovalo na izjave Vučića kod Marića u "Ćirilici"

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal reagovalo na izjave Vučića kod Marića u "Ćirilici"

Telegraf pre 6 sati
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da kolegijum tog tužilaštva ukazuje javnosti da je predsednik Republike prekoračio i zloupotrebio svoja zakonom i Ustavom data ovlašćenja i pokušao da izvrši neprimeren i nedozvoljen uticaj na ovo… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Vučić zloupotrebio položaj i omalovažio tužioce

Tužilaštvo za organizovani kriminal: Vučić zloupotrebio položaj i omalovažio tužioce

In medija pre 7 sati
Kolegijum Javnog tužilaštva za organizovani kriminal saopštio je da je predsednik Republike Aleksandar Vučić tokom gostovanja u emisiji „Ćirilica“ na TV Prva „prekoračio i zloupotrebio svoja ovlašćenja“, pokušavajući da izvrši nedozvoljen uticaj na… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Vučić zloupotrebio ustavna ovlašćenja

Glas Šumadije pre 8 sati
Povodom gostovanja i intervuja predsednika Republike Aleksandra Vučića u emisiji „Ćirilica Milomira Marića“ emitovanoj 03.11.2025. godine na televiziji Prva, u kom je izneo besramne tvrdnje kojima omalovažava i kriminalizuje javne tužioce Javnog… »

Vranje news pre 8 sati
Vranje/Beograd - Povodom gostovanja i intervuja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji Ćirilica Milomira Marića, emitovanoj u ponedeljak na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, u kom je izneo besramne tvrdnje kojima omalovažava i… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Besramne Vučićeve tvrdnje

Tužilaštvo za organizovani kriminal: Besramne Vučićeve tvrdnje

Vreme pre 8 sati
Tužilaštvo za organizovani kriminal je saopštilo da je Vučić „prekoračio i zloupotrebio svoja zakonom i Ustavom data ovlašćenja i pokušao da izvrši neprimeren i nedozvoljen uticaj“ na to tužilaštvo. Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (JTOK)… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Predsednik Republike prekoračio i zloupotrebio ovlašćenja

Tužilaštvo za organizovani kriminal: Predsednik Republike prekoračio i zloupotrebio ovlašćenja

Sputnik pre 8 sati
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da kolegijum tog tužilaštva ukazuje javnosti da je predsednik Republike prekoračio i zloupotrebio svoja zakonom i Ustavom data ovlašćenja i pokušao da izvrši neprimeren i nedozvoljen uticaj na ovo… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal optužilo predsednika Vučića za pritisak na tužioce

Tužilaštvo za organizovani kriminal optužilo predsednika Vučića za pritisak na tužioce

Mašina pre 8 sati
Kolegijum Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) saopštilo je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prekoračio svoja ustavna i zakonska ovlašćenja gostovanjem u emisiji „Ćirilica Milomira Marića“ na televiziji Prva, emitovanoj 3. novembra. U… »
TOK: Vučić zloupotrebio ustavna ovlašćenja, pokušao da izvrši neprimeren i nedozvoljen uticaj na tužilaštvo

TOK: Vučić zloupotrebio ustavna ovlašćenja, pokušao da izvrši neprimeren i nedozvoljen uticaj na tužilaštvo

N1 Info pre 9 sati
Povodom gostovanja i intervuja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji „Ćirilica Milomira Marića“ emitovanoj juče na televiziji Prva, u kom je izneo besramne tvrdnje kojima omalovažava i kriminalizuje javne tužioce Javnog tužilaštva za… »
Tužilaštvo: Vučić omalovažavao i kriminalizovao tužioce, prekoračio Ustavna ovlašćenja

Tužilaštvo: Vučić omalovažavao i kriminalizovao tužioce, prekoračio Ustavna ovlašćenja

Beta pre 9 sati
Kolegijum Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sinoćnjim "omalovažavanjem i kriminalizovanjem" tužilaca tog tužilaštva, prekoračio i zloupotrebio svoja zakonom i Ustavom data… »
Kolegijum Tužilaštva za organizovani kriminal: Vučić prekoračio ovlašćenja i pokušao da utiče na istrage

Kolegijum Tužilaštva za organizovani kriminal: Vučić prekoračio ovlašćenja i pokušao da utiče na istrage

Danas pre 9 sati
Povodom gostovanja i intervjua predsednika Republike Aleksandra Vučića u emisiji „Ćirilica Milomira Marića“, emitovanoj juče na televiziji Prva, Kolegijum Javnog tužilaštva za organizovani kriminal saopštio je da je predsednik u tom nastupu izneo… »
Tužilaštvo za organizovani kriminal: Vučić zloupotrebio ustavna i zakonska ovlašćenja

Tužilaštvo za organizovani kriminal: Vučić zloupotrebio ustavna i zakonska ovlašćenja

Nedeljnik pre 9 sati
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) oglasilo se saopštenjem povodom izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića sinoć u emisiji „Ćirilica“ Milomira Marića. „Povodom gostovanja i intervuja u kom je izneo besramne tvrdnje kojima omalovažava i… »
„Besramne tvrdnje predsednika, prekoračio i zloupotrebio svoja ovlašćenja“: Oglasilo se Javno tužilaštvo za organizovani…

„Besramne tvrdnje predsednika, prekoračio i zloupotrebio svoja ovlašćenja“: Oglasilo se Javno tužilaštvo za organizovani…

Nova pre 9 sati
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (JTOK) oglasilo se povodom gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u emisiji "Ćirilica" na televiziji "Prva". Oni su istakli da je predsednik izneo besramne tvrdnje na račun javnih tužilaca JTOK-a. „Povodom… »
TOK: Predsednik Republike prekoračio i zloupotrebio ovlašćenja data zakonom i Ustavom

TOK: Predsednik Republike prekoračio i zloupotrebio ovlašćenja data zakonom i Ustavom

RTS pre 9 sati

Radio sto plus pre 8 sati
“Uvredljivim i neistinitim izjavama Aleksandar Vučić ponovo targetira postupajuće tužioce i pokušava da sa pozicije autoriteta i moći predsednika Republike izvrši nedozvoljen uticaj na ishod pokrenutih postupaka, iznošenjem tvrdnji da se radi o… »
Kolegijum Tužilaštva za organizovani kriminal: Vučić zloupotrebio ovlašćenja, besramne tvrdnje

Kolegijum Tužilaštva za organizovani kriminal: Vučić zloupotrebio ovlašćenja, besramne tvrdnje

Radio 021 pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prekoračio je i zloupotrebio svoja ovlašćenja prilikom gostovanja u emisiji "Ćirilica", navodi se u saopštenju na sajtu Tužilaštva za organizovani kriminal. Kako se navodi u saopštenju Kolegijuma Javnog tužilaštva za… »
Vučić: Ceo postupak zbog Generalštaba se vodi jer je stigao nalog spolja da Srbija ne sme da uspostavi bolje odnose sa…

Vučić: Ceo postupak zbog Generalštaba se vodi jer je stigao nalog spolja da Srbija ne sme da uspostavi bolje odnose sa…

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je, govoreći o postupku koji se vodi protiv nekoliko zvaničnika zbog navodnog falsifikovanja dokumentacije prilikom skidanja zaštite kulturnog dobra sa kompleksa generalštaba, pojedine tužioce iz Tužilaštva za… »

Vesti dana »