Povezane vesti
Svetlana krenula da pravi svoj proizvod zbog tržišta, pa napravila biznis! Porodica iz Dragačeva ceo život živi na selu - evo…
Kurir pre 6 sati
Rođena, odrasla i udala se na selo vredna Svetlana Davidivić iz Kaone birala je brdovito Dragačevo za svoj dom. Decenijama radi bez pauze, ne žali se i kako kaže nije se pokajala što nije otišla u veliki grad poput mnogih. Živi sa porodicom u zaseoku… »
(Foto) ovakvog sira gotovo da nema na tržištu Evo šta je tajna kvaliteta iz porodične mlekare Davidovića u Kaoni
Dnevnik pre 9 sati
LUČANI: Rođena, odrasla i udala se na selo vredna Svetlana Davidović iz Kaone birala je brdovito Dragačevo za svoj dom. Decenijama radi bez pauze, ne žali se i kako kaže nije se pokajala što nije otišla u veliki grad poput mnogih. Živi sa porodicom u… »
Kad je cena mleka počela da varira ja sam počela da ga prerađujem: Svetlana iz Dragačeva ceo život živi na selu - nije lako…
RINA pre 11 sati
Kad je cena mleka počela da varira ja sam počela da ga prerađujem: Svetlana iz Dragačeva ceo život živi na selu - nije lako, ali nema odustajanja (FOTO) Lučani – Rođena, odrasla i udala se na selo vredna Svetlana Davidivić iz Kaone birala je brdovito… »
Vesti dana »
Aleksić u Skupštini: „Patriotizam se ne pokazuje pesmom pored majke koja se bori za pravdu“
Serbian News Media pre 24 satajoš 57 povezanih
Janjić (SRCE): „Izvini Srbijo što ti se vlast ruga majci koja je izgubila sina“
Serbian News Media pre 24 satajoš 72 povezane