Povezane vesti
Vučić: „Proširenje EU je čista geopolitika, naš ubrzan rad ne bi mnogo pomogao evropskom putu“
Serbian News Media pre 29 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da postoji minimalna šansa da Klaster 3 u pregovorima Srbije sa Evropskom unijom (EU) o članstvu bude otvoren pre kraja godine. Posle učešća na samitu o proširenju EU, koji je organizovao… »
Vučić na Samitu o proširenju EU: Proevropski put je najbolji za budućnost Srbije
Telegraf pre 29 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se narodu Srbije iz Brisela, a prisustvuje na Samitu o proširenju Evropske unije u organizaciji Juronjuza. "U međuvremenu sam postao dežurni krivac, ja sam evropski orijentisan". Na konstataciju da Srbi vole i… »
Vučić: Imao sam sastanak sa Koštom, skup u Novom Sadu trebalo bi da bude 11, 15. ili 16. novembra
Telegraf pre 29 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se srpskim medijima iz Brisela nakon intervjua za Juronjuz. Vućić učestvuje na Samitu o proširenju EU koji organizuje Juronjuz. "Imao sam odličan sastanak sa Koštom, razgovarali smo o svemu, svim važnim… »
Vučić: Postoji mala mogućnost da otvorimo Klaster 3 pre kraja godine
Nedeljnik pre 28 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da postoji minimalna šansa da Klaster 3 u pregovorima Srbije sa Evropskom unijom (EU) o članstvu bude otvoren pre kraja godine. Posle učešća na samitu o proširenju EU, koji je organizovao… »
Vučić posle Samita u Briselu: Postoji mala mogućnost da otvorimo Klaster 3 već u decembru
Euronews pre 28 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu, gde je učestvovao na Samitu o proširenju EU, da postoji mala mogućnost da Srbija otvori Klaster 3 već u decembru i da će dati sve od sebe da pokuša da otvori taj klaster pre kraja godine. Vučić je… »
Vučić se sastao sa Sorensenom u Briselu: Kako nastaviti dijalog Beograda i Prištine?
Euronews pre 28 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Peterom Sorensenom u Briselu. Prethodno, Vučić je učestvovao na sesiji "Evropski razgovori" u okviru Samita o proširenju EU, a na marginama… »
Vučić se sastao sa Sorensenom u Briselu
Telegraf pre 28 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Peterom Sorensenom u Briselu. Prethodno, Vučić je učestvovao na sesiji "Evropski razgovori" u okviru Samita o proširenju EU, a na marginama… »
Zelenski: Ukrajina će jedino prihvatiti punopravno članstvo u EU
Nova pre 29 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas je na samitu o proširenju EU izjavio da će Ukrajina jedino prihvatiti "punopravno članstvo u Evropskoj uniji". „Ako govorimo o članstvu u EU, ono mora biti punopravno. Čini mi se da je veoma važno da za istim… »
Zelenski: Ukrajina će jedino prihvatiti punopravno članstvo u EU
Danas pre 29 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas je na samitu o proširenju EU izjavio da će Ukrajina jedino prihvatiti „punopravno članstvo u Evropskoj uniji“. „Ako govorimo o članstvu u EU, ono mora biti punopravno. Čini mi se da je veoma važno da za istim… »
Košta: Proširenje EU je najbolja investicija u našu budućnost
RTV pre 29 dana
BRISEL - Predsednik Evropskog saveta Anto nio Košta izjavio je danas da aktuelni geopolitički kontekst čini proširenje EU veoma hitnim procesom, koji će Uniju učiniti jačom i bezbednijom, kao i da je to najbolja investicija u budućnost. On je na početku… »
Košta: Prvi put od 2014. godine proširenje EU "realna mogućnost"
NIN pre 29 dana
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta izjavio je danas da je sada, prvi put od 2014. godine proširenje EU "realna mogućnost", kao i da je 2025. godina bila "godina progresa", za zemlje koje su kandidati za članstvo. "Od prvog dana mog mandata… »
Vesti dana »
Selaković neoprezno priznao da postoji (auto)cenzura u provladinim medijima
Cenzolovka pre 23 minutajoš 52 povezane
Usvojen budžet i još 57 tačaka dnevnog reda: Gas i nafta, Antonijević, udžbenici - šta je sve usvojeno
NIN pre 1 satjoš 54 povezane
Mađarska se neće saglasiti sa potpunom zabranom isporuka nafte i gasa iz Rusije
Biznis.rs pre 2 satajoš 33 povezane