Повезане вести

Вучић: „Проширење ЕУ је чиста геополитика, наш убрзан рад не би много помогао европском путу“

Вучић: „Проширење ЕУ је чиста геополитика, наш убрзан рад не би много помогао европском путу“

Сербиан Невс Медиа пре 28 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Бриселу да постоји минимална шанса да Кластер 3 у преговорима Србије са Европском унијом (ЕУ) о чланству буде отворен пре краја године. После учешћа на самиту о проширењу… »
Вучић на Самиту о проширењу ЕУ: Проевропски пут је најбољи за будућност Србије

Вучић на Самиту о проширењу ЕУ: Проевропски пут је најбољи за будућност Србије

Телеграф пре 28 дана
Председник Србије Александар Вучић обраћа се народу Србије из Брисела, а присуствује на Самиту о проширењу Европске уније у организацији Јуроњуза. "У међувремену сам постао дежурни кривац, ја сам европски оријентисан". На… »
Вучић: Имао сам састанак са Коштом, скуп у Новом Саду требало би да буде 11, 15. или 16. новембра

Вучић: Имао сам састанак са Коштом, скуп у Новом Саду требало би да буде 11, 15. или 16. новембра

Телеграф пре 28 дана
Председник Србије Александар Вучић обраћа се српским медијима из Брисела након интервјуа за Јуроњуз. Вућић учествује на Самиту о проширењу ЕУ који организује Јуроњуз. "Имао сам одличан састанак са Коштом, разговарали смо о… »
Вучић: Постоји мала могућност да отворимо Кластер 3 пре краја године

Вучић: Постоји мала могућност да отворимо Кластер 3 пре краја године

Недељник пре 27 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Бриселу да постоји минимална шанса да Кластер 3 у преговорима Србије са Европском унијом (ЕУ) о чланству буде отворен пре краја године. После учешћа на самиту о проширењу… »
Вучић се састао са Соренсеном у Бриселу: Како наставити дијалог Београда и Приштине?

Вучић се састао са Соренсеном у Бриселу: Како наставити дијалог Београда и Приштине?

Еуроневс пре 27 дана
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Петером Соренсеном у Бриселу. Претходно, Вучић је учествовао на сесији "Европски разговори" у оквиру Самита о… »
Вучић после Самита у Бриселу: Постоји мала могућност да отворимо Кластер 3 већ у децембру

Вучић после Самита у Бриселу: Постоји мала могућност да отворимо Кластер 3 већ у децембру

Еуроневс пре 27 дана
Председник Александар Вучић изјавио је данас у Бриселу, где је учествовао на Самиту о проширењу ЕУ, да постоји мала могућност да Србија отвори Кластер 3 већ у децембру и да ће дати све од себе да покуша да отвори тај кластер пре… »
Вучић се састао са Соренсеном у Бриселу

Вучић се састао са Соренсеном у Бриселу

Телеграф пре 27 дана
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Петером Соренсеном у Бриселу. Претходно, Вучић је учествовао на сесији "Европски разговори" у оквиру Самита о… »
Зеленски: Украјина ће једино прихватити пуноправно чланство у ЕУ

Нова пре 28 дана
Председник Украјине Володимир Зеленски данас је на самиту о проширењу ЕУ изјавио да ће Украјина једино прихватити "пуноправно чланство у Европској унији". „Ако говоримо о чланству у ЕУ, оно мора бити пуноправно. Чини ми се да је… »

Данас пре 28 дана
Председник Украјине Володимир Зеленски данас је на самиту о проширењу ЕУ изјавио да ће Украјина једино прихватити „пуноправно чланство у Европској унији“. „Ако говоримо о чланству у ЕУ, оно мора бити пуноправно. Чини ми се да је… »
Кошта: Проширење ЕУ је најбоља инвестиција у нашу будућност

Кошта: Проширење ЕУ је најбоља инвестиција у нашу будућност

РТВ пре 28 дана
БРИСЕЛ - Председник Европског савета Анто нио Кошта изјавио је данас да актуелни геополитички контекст чини проширење ЕУ веома хитним процесом, који ће Унију учинити јачом и безбеднијом, као и да је то најбоља инвестиција у… »
Кошта: Први пут од 2014. године проширење ЕУ "реална могућност"

Кошта: Први пут од 2014. године проширење ЕУ "реална могућност"

НИН пре 28 дана
Председник Европског савета Антонио Кошта изјавио је данас да је сада, први пут од 2014. године проширење ЕУ "реална могућност", као и да је 2025. година била "година прогреса", за земље које су кандидати за чланство. "Од првог… »

Вести дана »