Povezane vesti
Daru Bubamaru dirnuo gest mlade pevačice pa zaplakala: "Ceo život ću biti uz nju"
Mondo pre 2 sata
Danas je još jedno snimanje emisije "Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. "Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na nekim… »
"Ceo život ću biti uz nju" Daru Bubamaru dirnuo gest mlade pevačice: Oduševila me je...
Kurir pre 6 sati
Danas je još jedno snimanje emisije " Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. - Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na… »
"Ceo život ću biti uz nju": Dara Bubamara otkrila šta misli o Barbari Bobak posle njene izjave
Telegraf pre 7 sati
Danas je još jedno snimanje emisije "Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. - Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na… »
Najtužniju pesmu Marine Tucaković otpevala je Ana: Pravo značenje ledi krv u žilama, svi mislili da je o bivšem
Mondo pre 11 sati
Nakon njene smrti na estradi više ništa nije isto, a mnogi pevači i pevačice kažu da će takvog tesktopisca kao što je Marina Tucaković, teško ko zameniti. Da je među nama, Marina bi danas napunila 72 godine, ali život i sudbina hteli su drugačije. Tokom… »
Vesti dana »
ZLF i PSG o izveštaju EK: Jasno ukazano da je Srbija oteta država od strane vlasti
Beta pre 4 satijoš 46 povezanih
Aleksić u Skupštini: “Patriotizam se ne pokazuje pesmom pored majke koja se bori za pravdu”
Serbian News Media pre 1 satjoš 57 povezanih
„Ovo danas što će doći na dnevni red nije leks specijalis, nego leks kriminalis“ – Aleksandar Jovanović Ćuta o Generalštabu
Mašina pre 8 satijoš 72 povezane
Stefan i Tara prekinuli Novakovu konferenciju: "Da li vas dvoje imate nešto da me pitate?"
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane