Povezane vesti
Daru Bubamaru dirnuo gest mlade pevačice pa zaplakala: "Ceo život ću biti uz nju"
Mondo 04.11.2025
Danas je još jedno snimanje emisije "Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. "Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na nekim… »
"Ceo život ću biti uz nju": Dara Bubamara otkrila šta misli o Barbari Bobak posle njene izjave
Telegraf 04.11.2025
Danas je još jedno snimanje emisije "Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. - Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na… »
"Ceo život ću biti uz nju" Daru Bubamaru dirnuo gest mlade pevačice: Oduševila me je...
Kurir 04.11.2025
Danas je još jedno snimanje emisije " Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. - Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na… »
Najtužniju pesmu Marine Tucaković otpevala je Ana: Pravo značenje ledi krv u žilama, svi mislili da je o bivšem
Mondo 04.11.2025
Nakon njene smrti na estradi više ništa nije isto, a mnogi pevači i pevačice kažu da će takvog tesktopisca kao što je Marina Tucaković, teško ko zameniti. Da je među nama, Marina bi danas napunila 72 godine, ali život i sudbina hteli su drugačije. Tokom… »
Vesti dana »
Cvijanović: Srpska se oseća sigurnije kad vidi napredak odbrambenih kapaciteta Srbije
RTV pre 19 minutajoš 21 povezana
Bizaran "incident" u NBA: Lamelo Bol posle pobede dva puta pesnicom udario sopstvenu maskotu tokom proslave
Telegraf pre 49 minutajoš 34 povezane
(Foto) Sednica Skupštine Srbije pomerena za jedan sat zbog nedostatka kvoruma
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 17 povezanih
Kina obećava bližu koordinaciju sa Rusijom dok rat u Iranu traje
Bloomberg Adria pre 9 minutajoš 18 povezanih