Повезане вести

Дару Бубамару дирнуо гест младе певачице па заплакала: "Цео живот ћу бити уз њу"

Дару Бубамару дирнуо гест младе певачице па заплакала: "Цео живот ћу бити уз њу"

Мондо 04.11.2025
Данас је још једно снимање емисије "Звезде Гранда", а на Кошутњак је стигла и Дара Бубамара, која се одмах пожалила окупљеним новинарима да јој је тежак дан јер је започела нову дијету. "Мало сам на некој дијети и тешко ми је… »
"Цео живот ћу бити уз њу" Дару Бубамару дирнуо гест младе певачице: Одушевила ме је...

"Цео живот ћу бити уз њу" Дару Бубамару дирнуо гест младе певачице: Одушевила ме је...

Курир 04.11.2025
Данас је још једно снимање емисије " Звезде Гранда", а на Кошутњак је стигла и Дара Бубамара, која се одмах пожалила окупљеним новинарима да јој је тежак дан јер је започела нову дијету. - Мало сам на некој дијети и тешко ми… »
"Цео живот ћу бити уз њу": Дара Бубамара открила шта мисли о Барбари Бобак после њене изјаве

"Цео живот ћу бити уз њу": Дара Бубамара открила шта мисли о Барбари Бобак после њене изјаве

Телеграф 04.11.2025
Данас је још једно снимање емисије "Звезде Гранда", а на Кошутњак је стигла и Дара Бубамара, која се одмах пожалила окупљеним новинарима да јој је тежак дан јер је започела нову дијету. - Мало сам на некој дијети и тешко ми… »
Најтужнију песму Марине Туцаковић отпевала је Ана: Право значење леди крв у жилама, сви мислили да је о бившем

Најтужнију песму Марине Туцаковић отпевала је Ана: Право значење леди крв у жилама, сви мислили да је о бившем

Мондо 04.11.2025
Након њене смрти на естради више ништа није исто, а многи певачи и певачице кажу да ће таквог тесктописца као што је Марина Туцаковић, тешко ко заменити. Да је међу нама, Марина би данас напунила 72 године, али живот и судбина… »

Вести дана »