Повезане вести
Дару Бубамару дирнуо гест младе певачице па заплакала: "Цео живот ћу бити уз њу"
Мондо 04.11.2025
Данас је још једно снимање емисије "Звезде Гранда", а на Кошутњак је стигла и Дара Бубамара, која се одмах пожалила окупљеним новинарима да јој је тежак дан јер је започела нову дијету. "Мало сам на некој дијети и тешко ми је… »
"Цео живот ћу бити уз њу" Дару Бубамару дирнуо гест младе певачице: Одушевила ме је...
Курир 04.11.2025
Данас је још једно снимање емисије " Звезде Гранда", а на Кошутњак је стигла и Дара Бубамара, која се одмах пожалила окупљеним новинарима да јој је тежак дан јер је започела нову дијету. - Мало сам на некој дијети и тешко ми… »
"Цео живот ћу бити уз њу": Дара Бубамара открила шта мисли о Барбари Бобак после њене изјаве
Телеграф 04.11.2025
Данас је још једно снимање емисије "Звезде Гранда", а на Кошутњак је стигла и Дара Бубамара, која се одмах пожалила окупљеним новинарима да јој је тежак дан јер је започела нову дијету. - Мало сам на некој дијети и тешко ми… »
Најтужнију песму Марине Туцаковић отпевала је Ана: Право значење леди крв у жилама, сви мислили да је о бившем
Мондо 04.11.2025
Након њене смрти на естради више ништа није исто, а многи певачи и певачице кажу да ће таквог тесктописца као што је Марина Туцаковић, тешко ко заменити. Да је међу нама, Марина би данас напунила 72 године, али живот и судбина… »
Вести дана »
Нема најаве састанка Путина и Трампа до краја године: Песков открива шта кочи разговоре
Дневник пре 15 минутајош 24 повезане
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 25 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних