Povezane vesti
Daru Bubamaru dirnuo gest mlade pevačice pa zaplakala: "Ceo život ću biti uz nju"
Mondo 04.11.2025
Danas je još jedno snimanje emisije "Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. "Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na nekim… »
"Ceo život ću biti uz nju": Dara Bubamara otkrila šta misli o Barbari Bobak posle njene izjave
Telegraf 04.11.2025
Danas je još jedno snimanje emisije "Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. - Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na… »
"Ceo život ću biti uz nju" Daru Bubamaru dirnuo gest mlade pevačice: Oduševila me je...
Kurir 04.11.2025
Danas je još jedno snimanje emisije " Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Dara Bubamara, koja se odmah požalila okupljenim novinarima da joj je težak dan jer je započela novu dijetu. - Malo sam na nekoj dijeti i teško mi je. A stalno sam ja na… »
Najtužniju pesmu Marine Tucaković otpevala je Ana: Pravo značenje ledi krv u žilama, svi mislili da je o bivšem
Mondo 04.11.2025
Nakon njene smrti na estradi više ništa nije isto, a mnogi pevači i pevačice kažu da će takvog tesktopisca kao što je Marina Tucaković, teško ko zameniti. Da je među nama, Marina bi danas napunila 72 godine, ali život i sudbina hteli su drugačije. Tokom… »
Vesti dana »
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres; Spremite planove evakuacije, zalihe hrane i vode FOTO/VIDEO
B92 pre 30 minutajoš 16 povezanih
Evropska država članica NATO-a proglasila vanredno stanje: Aerodromi paralizovani, panika među građanima
Mondo pre 34 minutajoš 15 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 16 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za legalizaciju nelegalnih objekata u Srbiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 26 povezanih
Tepić (SSP): Vlast planira udar na pravosuđe da ukloni tragove svog kriminala
Beta pre 40 minutajoš 11 povezanih