Povezane vesti
Asmin konačno otkrio kakvo mišljenje ima o Aneli! Meni je nje žao! Durdžić se obratio i Ahmićkinom dečku Luki
Kurir pre 6 sati
U "Eliti 9" organizovana je "Igra istine", a Luka Vujović je imao pitanje za bivšeg partnera njegove devojke Aneli Ahmić, Asmina Durdžića. - Šta misliš o Ahmićkama? - upitao je Luka? - O Siti sve najgore, o Grofici sam promenio mišljenje, imao sam nekad… »
"To nije bio prvi put" Aneli o svađi sa Lukom u Turskoj: Otkrila da li je bio nasilan "Ne znam da lažem"
Telegraf pre 14 sati
Rijaliti takmičarka Aneli Ahmić i njen verenik Luka Vujović otkako su Eliti 9 privlače veliku pažnju, budući da na imanju boravi i Anelin bivši suprug Asmin Durdžić zbog koga svi stalno očekuju neke razmirice. Kako u Eliti učesnici otkrivaju neke detalje… »
Vesti dana »
Izveštaj EK o Srbiji: Klaster 3 spreman za otvaranje, potrebno usklađivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom Brisela
Euronews pre 1 satjoš 46 povezanih
BLOG UŽIVO U Mladenovcu se vozač zaleteo na okupljene građane: Beogradska policija privela autoprevoznika Jaćimovića
Nova pre 30 minutajoš 57 povezanih
Polemika na sednici Skupštine Srbije: Rasprava o biračkom spisku i leks specijalisu za Generalštab
Euronews pre 45 minutajoš 72 povezane
VJT: Vladimir Štimac saslušan zbog navodnog pozivanja na nasilnu promenu ustavnog uređenja -negirao je krivicu
N1 Info pre 11 satijoš 22 povezane