Повезане вести

Нада мацура потписала уговор за елиту! Открила детаље сусрета са Жељком Митровићем: Понуда је била добра...

Нада мацура потписала уговор за елиту! Открила детаље сусрета са Жељком Митровићем: Понуда је била добра...

Курир 04.11.2025
Фразе докторке Наде Мацуре “Обуците се слојевито” и “Пијте доста воде” годинама уназад преплављују друштвене мреже и прославиле су је изван граница њене екпертизе, а у интервјуу сада она говори о својој каријери, успесима… »
Нада Мацура потписала уговор за ријалити! Детаљи сусрета са Митровићем, убрзо одустала: "Како је то схватио"

Нада Мацура потписала уговор за ријалити! Детаљи сусрета са Митровићем, убрзо одустала: "Како је то схватио"

Телеграф 04.11.2025
Фразе докторке Наде Мацуре "Обуците се слојевито" и "Пијте доста воде" годинама уназад преплављују друштвене мреже и прославиле су је изван граница њене екпертизе. Нада Мацура сада је отворила душу о својој каријери, успесима… »
"Жељко Митровић ми је то замерио": Шок исповест Наде Мацуре, има удварача из Шведске и потписала уговор за ријалити

"Жељко Митровић ми је то замерио": Шок исповест Наде Мацуре, има удварача из Шведске и потписала уговор за ријалити

Мондо 04.11.2025
Сви знају лице и глас Хитне помоћи, докторку Наду Мацуру која нам је годинама свако јутро у програму "подносила извештај" од претходне ноћи. Временом је постала омиљен гост у великом броју забавних емисија, а сада је открила све… »
"Потписала сам уговор за ријалити" Нада Мацура шокирала признањем, па открила да се замерила Митровићу

"Потписала сам уговор за ријалити" Нада Мацура шокирала признањем, па открила да се замерила Митровићу

Ало 04.11.2025
Својевремено је потписала уговор, али да напослетку није ушла. Нада Мацура је деценијама уназад доктортка, 10 година је радила као ПР Хитне помоћи, а сада је открила да је добијала понуде за промену занимања. У питању је понуда… »

Вести дана »