Povezane vesti

Ronaldo šokirao svet: Legenda otkrila kada odlazi u penziju!

Ronaldo šokirao svet: Legenda otkrila kada odlazi u penziju!

Hot sport pre 1 sat
Portugalac je svestan da je kraj blizu Kristijano Ronaldo u intervjuu Pirsu Morganu najavio da je kraj njegove karijere blizu, poručio da se priprema za to od 25. godine i priznao da će plakati kada okači kopačke o klin. U razgovoru koji će premijerno… »
Ronaldo najavio kraj

Ronaldo najavio kraj

Sportske.net pre 4 sati
Legendarni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da planira uskoro da završi karijeru i da će verovatno plakati kada za to bude došlo vreme. Fudbaler Al Nasra postigao je 952 golova u karijeri, a cilj mu je da postigne 1.000 pre nego što se… »
Ronaldo: Uskoro planiram da završim karijeru, tužan sam zbog Junajteda

Ronaldo: Uskoro planiram da završim karijeru, tužan sam zbog Junajteda

Radio sto plus pre 5 sati
Fudbaler Al Nasra postigao je 952 golova u karijeri, a cilj mu je da postigne 1.000 pre nego što se povuče. Upitan kada bi mogao da razmotri povlačenje, Ronaldo je odgovorio: “Uskoro. Ali mislim da ću biti spreman”. “Biće teško, naravno. Verovatno ću… »
Kristijano Ronaldo najavio da se bliži kraju karijere

Kristijano Ronaldo najavio da se bliži kraju karijere

Euronews pre 6 sati
Kristijano Ronaldo ušao je u petu deceniju života, ali on prkosi godinama. Igra u Al Nasru sa velikim zanosom, posvećenošću, postiže golove, slavi i tuguje. Ne misli da stane pre Mundijala 2026. godine, ali je u intervjuu Pirsu Morganu, novinaru koga… »
Ronaldo: Uskoro ću se penzionisati, biće mi teško i verovatno ću plakati (video)

Ronaldo: Uskoro ću se penzionisati, biće mi teško i verovatno ću plakati (video)

Politika pre 6 sati
„Pripremam sam se za taj trenutak otkako sam imao 25, 26, 27 godina”. Verovatno najveća fudbalska zvezda poslednjih godina, uz Lea Mesija naravno, Kristijano Ronaldo, dao je veliki intervju Pirsu Morganu. Dugo je pričao o svemu i svačemu, a u jednom… »

Vesti dana »