Povezane vesti
Haland: Daleko sam od Mesija i Ronalda
Sportski žurnal 04.11.2025
Norveški 25-godišnji napadač je do početka ovog meseca postigao 26 golova u svim takmičenjima za Siti i reprezentaciju, pa je u karijeri postigao 327 golova. Napadač Mančester sitija Erling Haland odbacio je poređenja sa velikanima Lionelom Mesijem i… »
Haland: "Daleko sam od Mesija i Ronalda"
Sportske.net 04.11.2025
Fudbaler Mančester sitija Erling Haland odbacio je poređenja sa velikanima Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom, rekavši da se niko neće približiti njihovim golgeterskim rekordima. Norveški 25-godišnji napadač je do početka ovog meseca postigao 26… »
Haland odbacuje poređenje sa velikanima: Daleko sam od Mesija i Ronalda
Kurir 04.11.2025
Norveški 25-godišnji napadač je do početka ovog meseca postigao 26 golova u svim takmičenjima za Siti i reprezentaciju, pa je u karijeri postigao 327 golova. Argentinac 38-godišnji Mesi postigao je 892 gola, a 40-godišnji Portugalac Ronaldo 952. Upitan… »
Politika 04.11.2025
Ocenio je da postaje sve bolji napadač. Napadač Mančester sitija Erling Haland odbacio je poređenja sa velikanima Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom, rekavši da se niko neće približiti njihovim golgeterskim rekordima. Dvadesetpetogodišnji napadač je… »
Radio sto plus 04.11.2025
Norveški 25-godišnji napadač je do početka ovog meseca postigao 26 golova u svim takmičenjima za Siti i reprezentaciju, pa je u karijeri postigao 327 golova. Argentinac 38-godišnji Mesi postigao je 892 gola, a 40-godišnji Portugalac Ronaldo 952. Upitan… »
Vesti dana »
"Ubićemo ga, pa ćeš biti mirna": Legija joj dao obezbeđenje, a Vuka Bajruševića držali tajno u gepeku i tražili milione!
Mondo pre 31 minutajoš 56 povezanih
SRCE: Marta Kos bi morala da zna da novi zakoni nisu put ka slobodnim izborima
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Srbija i Ukrajina šire saradnju: Vučić sa Kačkom, potpisan memorandum o EU integracijama
NIN pre 1 satjoš 46 povezanih
Merc apelovao na Evropsku uniju da zemlje Zapadnog Balkana i Moldavija ubrzano pristupe EU
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 35 povezanih
Izgorelo šest splavova na Adi Ciganliji sa makiške strane, u toku dogašivanje
RTV pre 52 minutajoš 23 povezane