Povezane vesti
Haland: Daleko sam od Mesija i Ronalda
Sportski žurnal 04.11.2025
Norveški 25-godišnji napadač je do početka ovog meseca postigao 26 golova u svim takmičenjima za Siti i reprezentaciju, pa je u karijeri postigao 327 golova. Napadač Mančester sitija Erling Haland odbacio je poređenja sa velikanima Lionelom Mesijem i… »
Haland odbacuje poređenje sa velikanima: Daleko sam od Mesija i Ronalda
Kurir 04.11.2025
Norveški 25-godišnji napadač je do početka ovog meseca postigao 26 golova u svim takmičenjima za Siti i reprezentaciju, pa je u karijeri postigao 327 golova. Argentinac 38-godišnji Mesi postigao je 892 gola, a 40-godišnji Portugalac Ronaldo 952. Upitan… »
Haland: "Daleko sam od Mesija i Ronalda"
Sportske.net 04.11.2025
Fudbaler Mančester sitija Erling Haland odbacio je poređenja sa velikanima Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom, rekavši da se niko neće približiti njihovim golgeterskim rekordima. Norveški 25-godišnji napadač je do početka ovog meseca postigao 26… »
Politika 04.11.2025
Ocenio je da postaje sve bolji napadač. Napadač Mančester sitija Erling Haland odbacio je poređenja sa velikanima Lionelom Mesijem i Kristijanom Ronaldom, rekavši da se niko neće približiti njihovim golgeterskim rekordima. Dvadesetpetogodišnji napadač je… »
Radio sto plus 04.11.2025
Norveški 25-godišnji napadač je do početka ovog meseca postigao 26 golova u svim takmičenjima za Siti i reprezentaciju, pa je u karijeri postigao 327 golova. Argentinac 38-godišnji Mesi postigao je 892 gola, a 40-godišnji Portugalac Ronaldo 952. Upitan… »
Vesti dana »
Toplotni talas: Crveni meteo-alarm uključen za Bačku, Banat i Pomoravlje, u Somboru i Kikindi u 11 sati izmerena 34 stepena
Danas pre 1 satjoš 64 povezane
Tramp odložio napade na Iran uz uslov postizanja sporazuma, Teheran negira dogovor
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 38 povezanih
Rasim Ljajić se povukao sa čela SDPS, stranka izabrala novo rukovodstvo
IndeksOnline pre 14 minutajoš 23 povezane