Povezane vesti

Vučić u Briselu sa Sorensenom o konkretnim koracima ka primeni postignutih sporazuma

Vučić u Briselu sa Sorensenom o konkretnim koracima ka primeni postignutih sporazuma

Beta pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Briselu sa specijalnim predstavnikom Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Peterom Sorensenom o konkretnim koracima ka primeni već postignutih sporazuma. "Usmerili smo pažnju na… »
Vučić u razgovoru sa Sorensenom: Ostajemo posvećeni dijalogu sa Prištinom pod okriljem EU

Vučić u razgovoru sa Sorensenom: Ostajemo posvećeni dijalogu sa Prištinom pod okriljem EU

Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas u razgovoru sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Peterom Sorensenom u Briselu potvrdio posvećenost Srbije dijalogu pod okriljem EU, kao jedinom okviru koji može da obezbedi… »

Radio sto plus pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Briselu sa specijalnim predstavnikom Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Peterom Sorensenom o konkretnim koracima ka primeni već postignutih sporazuma. “Usmerili smo pažnju na… »
Vučić se u Briselu sastao sa Sorensenom: Potvrdio sam našu posvećenost dijalogu pod okriljem EU

Vučić se u Briselu sastao sa Sorensenom: Potvrdio sam našu posvećenost dijalogu pod okriljem EU

Telegraf pre 5 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Briselu sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Peterom Sorensenom. "U otvorenom razgovoru potvrdio sam našu posvećenost dijalogu pod okriljem EU, kao jedinom okviru koji… »

Vesti dana »