Povezane vesti
“Posle mene imala odnose sa mojim sinom”: Bogataš šokirao izjavama o Ivi Grgurić, prevozila heroin i bila "dno dna"
Mondo pre 9 sati
Hrvatski biznismen Marijan Šarić svojevremeno je izneo skandalozne tvrdnje o 40 godina mlađoj starleti i pobednici "Zadruge 3" Ivi Grgurić. Biznismen je bio isprovociran Ivinim negiranjem njegove priče, te je tada odlučio da otkrije šokantne detalje… »
"Posle našeg raskida je imala odnose s mojim sinom" Bogataš razotkrio starletu: U mojim kolima je vozila dva kila heroina…
Kurir pre 13 sati
-Hrvatski biznismen Marijan Šarić svojevremeno je za Kurir Stars izneo skandalozne tvrdnje o 40 godina mlađoj starleti i pobednici "Zadruge 3" Ivi Grgurić. Naime, biznismen je bio isprovociran Ivinim negiranjem njegove priče, te je tada odlučio da… »
Vesti dana »
Zohran Mamdani – prvi musliman indijskog porekla na čelu Njujorka
Sputnik pre 19 minutajoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za 5. novembar: Ujutru hladno, pa rast temperature u toku dana
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih
Najmanje 10 mrtvih u požaru u Domu penzionera u Tuzli: mediji
BBC News pre 13 minutajoš 17 povezanih
Uživo krv do kolena Žestoke borbe za Pokrovsk ne prestaju, otkrivena neverovatna taktika ukrajinske vojske - sve je zabeleženo
Alo pre 33 minutajoš 3 povezane
Studenti sa šatorima kreću za Beograd, zborovi u Nišu najavili skup podrške: „Dijana je naša crvena linija, bićemo uz nju danju i noću“
Danas pre 23 minutajoš 5 povezanih