Povezane vesti

Vlahović potvrdio da je lakše povređen

Vlahović potvrdio da je lakše povređen

Sportski žurnal pre 54 minuta
“Razgovarao sam sa Spaletijem o ugovoru”. Dušan Vlahović izjavio je da nije zadovoljan nerešenim rezultatom protiv Sportinga iz Lisabona u četvrtom kolu Lige šampiona. Fudbaleri Juventusa i Sportinga odigrali su u utorak u Torinu bez pobednika, 1:1… »
Vlahović, strelac izjednačujućeg gola za juventus, nije zadovoljan remijem: Bili smo bolji od Sportinga, ali nam je nedostajao…

Vlahović, strelac izjednačujućeg gola za juventus, nije zadovoljan remijem: Bili smo bolji od Sportinga, ali nam je nedostajao…

Dnevnik pre 1 sat
Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović izjavio je da nije zadovoljan nerešenim rezultatom protiv Sportinga iz Lisabona u četvrtom kolu Lige šampiona. Fudbaleri Juventusa i Sportinga odigrali su u utorak u Torinu bez pobednika, 1:1. Jedini gol za torinski klub… »
Vlahović nije ozbiljnije povređen, spreman za derbi i Engleze

Vlahović nije ozbiljnije povređen, spreman za derbi i Engleze

Sport klub pre 2 sata
Dušan Vlahović je postigao gol, igrao veoma dobro, ali ni to nije bilo dovoljno da Juventus upiše prvi trijumf u Ligi šampiona ove godine. Odigrali su 1:1 sa Sportingom iz Lisabona, šampionom Portugala. Reprezentativac Srbije zamenjen je u 83. minutu, a… »
"Osetio sam bol, zato sam izašao": Vlahović otvoreno o problemima koje ima u Juventusu

"Osetio sam bol, zato sam izašao": Vlahović otvoreno o problemima koje ima u Juventusu

Mondo pre 2 sata
Dušan Vlahović (25) uspeo je Juventusu da donese gol protiv Sportinga, ali i pored toga "stara dama" nije uspela da pobedi (1:1) u četvrtom kolu Lige šampiona. Međutim, ono što je pomalo zabrinulo italijansku javnost, a samim tim i srpsku, bila je izmena… »
Vlahović otkrio zbog čega je zamenjen: "Razočaran sam..."

Vlahović otkrio zbog čega je zamenjen: "Razočaran sam..."

B92 pre 2 sata
Napadač Juventusa Dušan Vlahović sumirao je utiske posle remija svog tima sa Sportingom iz Lisabona. Juventus je uzeo bod u 4. kolu Lige šampiona, meč je završen 1:1, a strelac gola za "Staru damu" bio je reprezentativac Srbije. "Nismo zadovoljni… »
Prekor Kapela i priča o budućnosti, treba li Paunović da brine zbog Vlahovića?

Prekor Kapela i priča o budućnosti, treba li Paunović da brine zbog Vlahovića?

Sportske.net pre 3 sata
Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović potvrdio je da se nalazi u odličnoj golgeterskoj formi nakon što je sinoć postigao pogodak u remiju Juventusa protiv Sportinga u Lisabonu. Ipak, ono što bi možda moglo da zabrine novog selektora Srbije Veljka… »
Vlahović otkrio zašto je tražio izmenu, pa progovorio o transferu

Vlahović otkrio zašto je tražio izmenu, pa progovorio o transferu

Telegraf pre 4 sati
Srpski napadač Dušan Vlahović nije bio potpuno zadovoljan partijom Juventusa protiv Sportinga iz Lisabona, iako je bio strelac na tom meču. Vlahović je istakao da želi više – i od sebe i od ekipe – ali da mu je trenutno najvažnije da se spremi za sledeći… »
Vlahovićeva povreda nije ozbiljnije prirode

Vlahovićeva povreda nije ozbiljnije prirode

RTS pre 4 sati
Srpski napadač Dušan Vlahović nastavio je sjajnu formu u dresu Juventusa i postigao je pogodak u remiju protiv Sportinga (1:1) u utakmici Lige šampiona odigranoj u Torinu, a nakon meča je istakao da još uvek nije sto odsto spreman za ceo susret. Vlahović… »
Dao gol, pa se požalio na povredu i tražio izmenu! Nije dobro! Dušan Vlahović otvorio dušu posle meča protiv Sportinga…

Dao gol, pa se požalio na povredu i tražio izmenu! Nije dobro! Dušan Vlahović otvorio dušu posle meča protiv Sportinga…

Kurir pre 5 sati
Fudbaleri Juventusa odigrali su 1:1 sa Sportingom iz Lisabona u Ligi šampiona, a jedini pogodak za torinsku "staru damu" postigao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović. Ipak, Vlahović nije ostao u igri do kraja meča, već se Spaletiju požalio na… »

Vesti dana »