Повезане вести

Влаховић потврдио да је лакше повређен

Влаховић потврдио да је лакше повређен

Спортски журнал пре 29 дана
“Разговарао сам са Спалетијем о уговору”. Душан Влаховић изјавио је да није задовољан нерешеним резултатом против Спортинга из Лисабона у четвртом колу Лиге шампиона. Фудбалери Јувентуса и Спортинга одиграли су у уторак у Торину… »
Влаховић, стрелац изједначујућег гола за јувентус, није задовољан ремијем: Били смо бољи од Спортинга, али нам је недостајао…

Влаховић, стрелац изједначујућег гола за јувентус, није задовољан ремијем: Били смо бољи од Спортинга, али нам је недостајао…

Дневник пре 29 дана
Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић изјавио је да није задовољан нерешеним резултатом против Спортинга из Лисабона у четвртом колу Лиге шампиона. Фудбалери Јувентуса и Спортинга одиграли су у уторак у Торину без победника, 1:1… »
"Осетио сам бол, зато сам изашао": Влаховић отворено о проблемима које има у Јувентусу

"Осетио сам бол, зато сам изашао": Влаховић отворено о проблемима које има у Јувентусу

Мондо пре 29 дана
Душан Влаховић (25) успео је Јувентусу да донесе гол против Спортинга, али и поред тога "стара дама" није успела да победи (1:1) у четвртом колу Лиге шампиона. Међутим, оно што је помало забринуло италијанску јавност, а самим тим… »
Влаховић није озбиљније повређен, спреман за дерби и Енглезе

Влаховић није озбиљније повређен, спреман за дерби и Енглезе

Спорт клуб пре 29 дана
Душан Влаховић је постигао гол, играо веома добро, али ни то није било довољно да Јувентус упише први тријумф у Лиги шампиона ове године. Одиграли су 1:1 са Спортингом из Лисабона, шампионом Португала. Репрезентативац Србије… »
Влаховић открио због чега је замењен: "Разочаран сам..."

Влаховић открио због чега је замењен: "Разочаран сам..."

Б92 пре 29 дана
Нападач Јувентуса Душан Влаховић сумирао је утиске после ремија свог тима са Спортингом из Лисабона. Јувентус је узео бод у 4. колу Лиге шампиона, меч је завршен 1:1, а стрелац гола за "Стару даму" био је репрезентативац Србије… »
Прекор Капела и прича о будућности, треба ли Пауновић да брине због Влаховића?

Прекор Капела и прича о будућности, треба ли Пауновић да брине због Влаховића?

Спортске.нет пре 29 дана
Репрезентативац Србије Душан Влаховић потврдио је да се налази у одличној голгетерској форми након што је синоћ постигао погодак у ремију Јувентуса против Спортинга у Лисабону. Ипак, оно што би можда могло да забрине новог… »
Влаховић открио зашто је тражио измену, па проговорио о трансферу

Влаховић открио зашто је тражио измену, па проговорио о трансферу

Телеграф пре 29 дана
Српски нападач Душан Влаховић није био потпуно задовољан партијом Јувентуса против Спортинга из Лисабона, иако је био стрелац на том мечу. Влаховић је истакао да жели више – и од себе и од екипе – али да му је тренутно… »
Влаховићева повреда није озбиљније природе

Влаховићева повреда није озбиљније природе

РТС пре 29 дана
Српски нападач Душан Влаховић наставио је сјајну форму у дресу Јувентуса и постигао је погодак у ремију против Спортинга (1:1) у утакмици Лиге шампиона одиграној у Торину, а након меча је истакао да још увек није сто одсто… »
Дао гол, па се пожалио на повреду и тражио измену! Није добро! Душан Влаховић отворио душу после меча против Спортинга…

Дао гол, па се пожалио на повреду и тражио измену! Није добро! Душан Влаховић отворио душу после меча против Спортинга…

Курир пре 29 дана
Фудбалери Јувентуса одиграли су 1:1 са Спортингом из Лисабона у Лиги шампиона, а једини погодак за торинску "стару даму" постигао је српски репрезентативац Душан Влаховић. Ипак, Влаховић није остао у игри до краја меча, већ се… »

Вести дана »