Povezane vesti
„Moji deset dana nisu znali da li sam živa, to je pakao“: Romana Panić iskreno o zatvorskim danima u Australiji
Nova 05.11.2025
Pre pet godina naša popularna pevačica uhapšena je u Australiji zbog sumnje da je umešana u nelegalne tokove i radnje njenog tadašnjeg partnera. Romana Panić našla se u centru skandala kada je završila u australijskom zatvoru zbog aferfe „krađe… »
"Policajci su upali u sobu s pištoljima" Romana otkrila istinu o presudi i zatvorskim danima u Australiji
Telegraf 05.11.2025
Romana Panić završila je iza rešetaka 2020. u Australiji zbog sumnje da je zloupotrebljavala bankomate i tako pljačkala korisnike. Ona je u ovome bila sa partnerom Filipom Mrkajićem, a sada, pet godina kasnije do detalja govori o svemu. Romana je opisala… »
"Policija nam je upala u spavaću sobu, tresla sam se" Romana progovorila o danima u zatvoru u Australiji - Bio je pakao, moji…
Kurir 05.11.2025
Romana Panić i Filip Mrkajić 2020. uhapšeni su u Australiji zbog sumnje da su zloupotrebljavali bankomate i na taj način pljačkali korisnike. Pop pevačica je sada prvi put govorila o tome kako je izgledalo njeno privođenje, ali i zatvorski dani u dalekoj… »
Vesti dana »
REM nije proširio monitoring: Zašto Informer ipak nije na spisku?
Vreme pre 54 minutajoš 28 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 20 minutajoš 69 povezanih