Povezane vesti
„Moji deset dana nisu znali da li sam živa, to je pakao“: Romana Panić iskreno o zatvorskim danima u Australiji
Nova pre 27 dana
Pre pet godina naša popularna pevačica uhapšena je u Australiji zbog sumnje da je umešana u nelegalne tokove i radnje njenog tadašnjeg partnera. Romana Panić našla se u centru skandala kada je završila u australijskom zatvoru zbog aferfe „krađe… »
"Policajci su upali u sobu s pištoljima" Romana otkrila istinu o presudi i zatvorskim danima u Australiji
Telegraf pre 27 dana
Romana Panić završila je iza rešetaka 2020. u Australiji zbog sumnje da je zloupotrebljavala bankomate i tako pljačkala korisnike. Ona je u ovome bila sa partnerom Filipom Mrkajićem, a sada, pet godina kasnije do detalja govori o svemu. Romana je opisala… »
"Policija nam je upala u spavaću sobu, tresla sam se" Romana progovorila o danima u zatvoru u Australiji - Bio je pakao, moji…
Kurir pre 27 dana
Romana Panić i Filip Mrkajić 2020. uhapšeni su u Australiji zbog sumnje da su zloupotrebljavali bankomate i na taj način pljačkali korisnike. Pop pevačica je sada prvi put govorila o tome kako je izgledalo njeno privođenje, ali i zatvorski dani u dalekoj… »
"Policija nam upala u sobu, moji 10 dana nisu znali da sam živa": Naša pevačica progovorila o zatvorskim danima
Mondo pre 27 dana
Pop pevačica Romana Panić sada je prvi put govorila o tome kako je izgledalo njeno privođenje, ali i zatvorski dani u dalekoj Australiji. "Moj verenik i ja smo otišli u Australiju pre korone. Imala sam ideju da pevam, mi smo turistički otišli tamo. U… »
Vesti dana »
Zdravković: Zaustavljanje Rafinerije biće strašan udarac za budžet, problem s gasom daleko je složeniji
Nedeljnik pre 33 minutajoš 177 povezanih
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 23 povezane
Milivojević (DS): Umesto da policija postupi po nalogu, omogućila Selakoviću da se ruga tužilaštvu
Beta pre 53 minutajoš 62 povezane
Telekom stipendirao studente na Koledžu Evrope, čija je rektorka danas privedena
N1 Info pre 2 satajoš 50 povezanih